Uuden sukupolven zombit väijyvät miljoonassa Dead Rising 3:ssa / Uutiset / pelaaja.fi

Uuden sukupolven zombit väijyvät miljoonassa Dead Rising 3:ssa

22.01.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Xbox Onelle yksinoikeudelle heti konsolin julkaisussa saapunutta Dead Rising 3:a on toimitettu jälleenmyyjille yli miljoona kappaletta, kehittäjä Capcom on vahvistanut. Japanilaisyhtiön mukaan miljoonan toimituksen raja onnistuttiin rikkomaan yhdessä kuukaudessa.

Vuonna 2010 saapunutta Dead Rising 2:ta kaupiteltiin aikoinaan eteenpäin aikalailla samassa ajassa kaksi miljoonaa kappaletta. Kyseinen teos julkaistiin kuitenkin sekä Xbox 360:lle ja PlayStation 3:lle, joilla kummallakin oli tuolloin valmiiksi jo mittava käyttäjäkunta. Xbox Onea saatiin Microsoftin mukaan kuluttajille asti viime vuonna kolme miljoonaa kappaletta.

Dead Rising 3:n vetävyyden myötä koko Dead Rising -sarjaa on nyt kokonaisuudessaan saatu puskettua maailmalle seitsemän miljoonaa kappaletta. Alkunsa sarja sai vuonna 2006 Xbox 360:llä.

Microsoftin mukaan uutta Dead Risingia on pelattu nyt yhteensä 14 miljoonaa tuntia, minä aikana 16 miljardia zombia on joutunut liiskatuksi. Peli sai hiljattain lisäsisältöä.

Lähde: Capcom (1), (2), Polygon, Xbox Wire

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän sasukeluffy kuva
sasukeluffy

Tulis vaan suomeen tuo One, niin pääsisi itsekkin jo mättämään DR:ää..

Käyttäjän Gta IV kuva
Gta IV

Voisi tilata tän joku päivä :) ensin kyl Pitäis saada pelattua ryse ja ac 4 läpi.

Käyttäjän Baron kuva
Baron

Yawn...

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Menestys on siis mennyt samaa rataa kuin alkuperäisellä dead risingilla, mistä olen tyytyväinen. Tämä peli on ehdottomasti ensimmäinen joka tulee ykkösboksin mukana ostettua sitten tulevaisuudessa.

Nostoja