Uuden sukupolven zombit väijyvät miljoonassa Dead Rising 3:ssa

Toimitusten perusteella Dead Rising 3 on aloittanut Xbox Onella vakaasti. Maailmalla peliä on liikkeellä nyt miljoona kappaletta.

22.1.2014 17:25

Xbox Onelle yksinoikeudelle heti konsolin julkaisussa saapunutta Dead Rising 3:a on toimitettu jälleenmyyjille yli miljoona kappaletta, kehittäjä Capcom on vahvistanut. Japanilaisyhtiön mukaan miljoonan toimituksen raja onnistuttiin rikkomaan yhdessä kuukaudessa.

Vuonna 2010 saapunutta Dead Rising 2:ta kaupiteltiin aikoinaan eteenpäin aikalailla samassa ajassa kaksi miljoonaa kappaletta. Kyseinen teos julkaistiin kuitenkin sekä Xbox 360:lle ja PlayStation 3:lle, joilla kummallakin oli tuolloin valmiiksi jo mittava käyttäjäkunta. Xbox Onea saatiin Microsoftin mukaan kuluttajille asti viime vuonna kolme miljoonaa kappaletta.

Dead Rising 3:n vetävyyden myötä koko Dead Rising -sarjaa on nyt kokonaisuudessaan saatu puskettua maailmalle seitsemän miljoonaa kappaletta. Alkunsa sarja sai vuonna 2006 Xbox 360:llä.

Microsoftin mukaan uutta Dead Risingia on pelattu nyt yhteensä 14 miljoonaa tuntia, minä aikana 16 miljardia zombia on joutunut liiskatuksi. Peli sai hiljattain lisäsisältöä.

Lähde: Capcom (1), (2), Polygon, Xbox Wire

Lisää luettavaa