Uuden Turtles-pelin julkaisupäivä vahvistui – katso tuore pomo-traileri / Uutiset / pelaaja.fi

Uuden Turtles-pelin julkaisupäivä vahvistui – katso tuore pomo-traileri

14.03.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
8

PlatinumGamesin ja Activisionin yhteistyönä tuottama uusi Turtles-peli Mutants in Manhattan on saanut julkaisupäivän. Niin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle kuin pc:llekin julkaistava peli rientää saataville 24. toukokuuta alkaen, minkä kunniaksi siitä on julkaistu nyt uusi trailerikin.

Video tarjoaa jälleen nähtäväksi kevyen satsin uutta pelikuvaa Mutants in Manhattanista, mutta erityisesti se keskittyy esittelemään pelin pomotarjontaa. Video ei juuri pomomateriaalin suhden kitsastelekaan, vaan se saattaa itse asiassa paljastaa jo pääosan pelin suuremmista yhteenotoista.

Teenage Mutants Ninja Turtles: Mutants in Manhattan on järjestyksessään kolmas Platinumin ja Activisionin yhteistyöprojekti. Aiemmin yhtiöiden yhteistyö on poikinut sekä ankeahkon The Legend of Korra -pelin että myös Transformers Devastationin, joka ei itse asiassa ollut yhtään hullumpi toimintamätke.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän velor87 kuva
velor87

en usko että tämä on huono koska, tietää ketkä tän pelin tekee. ehkä vihdoinkin saadaan paras turtles peli mitä ollaan tehty !!!!!

Käyttäjän Jester kuva
Jester

Hyvä team tekemässä. Ja kyllä nuo muistuttaa yllättävän paljon ainoita oikeita kasari turtleseja. Itse ainakin ostan.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

En ole ehtinyt vielä edes pelaamaan tota Transformers -peliä. Turtles kyllä kiinnostaa enemmän, että tämä varmaan kiilaa edelle.

Käyttäjän velor87 kuva
velor87

toivottavasti tämä ei ole lyhyt peli niin kuin transformers devastation oli!!!!!

Käyttäjän JayeizH kuva
JayeizH

Transformersin ongelma oli se, että se tuntui olevan täysin faneille tehty. En ole erityisemmin transformers fani joten peli menetti mielenkiintosa nopeasti. Mutta tämä on eri juttu. Turtles -"fani" jo 90-luvulta asti, niin tämä saattaa iskeä huomattavasti parempi.

Käyttäjän Sephrael kuva
Sephrael

Hyvältä näyttää. Poitsun kanssa tullaan niin hakkaa tätä!

Käyttäjän Rainbow_Dazed kuva
Rainbow_Dazed

En malta odottaa!!!! :)

Käyttäjän Chadu kuva
Chadu

Harmi, kun ei voi ostaa heti julkaisupäivänä, kun samassa kuussa tulee kaksi muuta peliä