Uudenlainen peliverkkokauppa Pelaaja Shop on avattu / Uutiset / pelaaja.fi

Uudenlainen peliverkkokauppa Pelaaja Shop on avattu

25.11.2015 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
27
Uudenlainen peliverkkokauppa Pelaaja Shop on avattu

TIEDOTE

Helsinki, Suomi (25. marraskuuta 2015) Pelaaja-lehteä kustantava H-Town Oy on avannut tänään oman pelejä myyvän verkkokauppansa.

Pelaaja Shop (www.pelaajashop.fi) on uudenlainen verkkokauppa, jonka on tarkoitus palvella peliharrastajia valikoiduilla tarjoustuotteilla. Sen tavoitteena on tarjota asiakkailleen yksi viikottain vaihtuva tarjoustuote Suomen halvimmalla hinnalla.

Verkkokaupan avajaistarjous on Xbox Onelle ilmestynyt Halo 5: Guardians, josta myydään sadan pelin erää 49,95 euron hintaan sunnuntaihin 29. marraskuuta asti.

Syyt verkkokaupan takana taloudelliset

Pelaaja Shop on pitkään harkittu konsepti, joka kehittyy vielä tämän vuoden ja ensi vuoden puolella hurjasti. Kaupan julkaisu nykyisessä muodossaan ajoitettiin marraskuun lopulle joulumarkkinoiden takia.

- Median jatkuva muutostila ja kansantalouden heikko tilanne ovat vaikuttaneet negatiivisesti mainostamiseen perinteisissä medioissa, minkä takia H-Town Oy:n täytyy muiden mediatalojen tavoin etsiä uusia liiketoiminnan lähteitä, sanoo H-Town Oy:n toimitusjohtaja Petteri Moisio.

Pelaaja Shop ei pyri ensisijaisesti haastamaan nykyisiä pelikauppiaita. Toisin kuin muut suomalaiset verkkokaupat, Pelaaja Shop ei ylläpidä suurta pelivarastoa.  

- Uskomme, että markkinoilla on tilaa useammalle pelaajien erilaisia tarpeita palvelevalle pelikaupalle. Me emme myy ennakkotilauksia tuleviin peleihin tai edes juuri ilmestyneitä pelejä. Tähtäämme hintakampanjoilla myymään valikoituja pelejä Suomen halvimmalla hinnalla, kertoo Moisio.

H-Town Oy tunnetaan kustannustalona, ja yhtiön pääsääntöinen liiketoiminnan osa-alue on jatkossakin tuottaa ja tarjota ensiluokkaista videopeliaiheista tietoa kuluttajille. Pelaaja Shopin ja H-Town Oy:n mediatuotteiden sisällön välillä ei ole suoranaista yhteyttä, sillä verkkokaupasta vastaa eri henkilöstö.

- En näe vaikutusta mediatuotteissamme arvosteltujen pelien ja Pelaaja Shopin myyntituotteiden välillä, koska emme myy tässä vaiheessa ennakkotilauksia tai tulossa olevia pelejä. Toisin sanoen emme anna arvosanoja sen mukaan, mitä pelejä myymme. Päinvastoin, pyrimme valikoimaan myyntiin pelaajia kiinnostavia pelejä, perustelee Moisio.

Postilakon vaikutukset

Pelaaja Shopin alkutaipaleeseen vaikuttaa myös parhaillaan käynnissä oleva postilakko.

- Valitettavasti postilakko hidastaa ja vaikeuttaa Pelaaja Shopin ensimmäisten pelituotteiden kuljetusta. Toivomme, että PAU ja Posti löytävät nopeasti yhteisen sävelen, jotta suomalaiset verkkokaupat eivät olisi kohtuuttomia kärsijöitä tässä riidassa, sanoo Moisio. 

Pelaaja Shopin avajaistarjoukseen voi tutustua täällä!

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kornholic kuva
Kornholic

Asiallista. Ihan mielenkiintoinen twisti nettikauppaan.

Käyttäjän LordZalor kuva
LordZalor

Tämähän vaikuttaa ihan hyvältä, tarjouslaarin tonkimista, muttei tarvitse edes tuoliltaan nousta. Iso peukku yrittämisestä!

Käyttäjän Samirai kuva
Samirai

Olipas anteeksipyyteleväiseen sävyyn kirjoitettu uutinen :D Ideana kyllä hyvä ja mielenkiintoinen, tosin väittäisin että tulevana black fridayna tuota Haloa saa halvemmallakin, mutta katsotaan kuinka lähtee homma pelittämään. Ainaskin Steam nimenomaan noilla oikein ajoitetuilla tarjouksilla näyttäisi porskuttavan ihan nätisti!

Käyttäjän Kansalainen kuva
Kansalainen

Vai että tälläinen ylläri. Pelaaja-laku on ainakin myynyt nopeaan, jos tämä Pelaajashop siis avattiin tänään(?).

Ihan miellyttävä ulkoasu sivulla, miinuksena voisi sanoa postimaksun piilottamisen vasta ostostapahtumaan. Eli siis postimaksua ei näy tuotteen kohdalta suoraan.

Käyttäjän Suora kuva
Suora

Oispa Pelaajacast season pass! :)

Käyttäjän Mr.Monttu kuva
Mr.Monttu

Uhh lalaa...Muistakaa lisätä tuotteita finngamerin nimmarilla varustettuna ja muuta jännää. ;)

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Mikäli tosiaan tarjolla on aina se Suomen halvin hinta tarjottavalle pelille, niin todella lupaava juttu. Tarjonta ei tosiaan kauhean erikoinen ole mitä tuolta katsoin mutta tuolla idealla ei liene olevan mahdollistakaan.

Käyttäjän Malarkey kuva
Malarkey

Nice! :) Harmi että kaikki lakut oli jo menny.

Käyttäjän Hyndeman kuva
Hyndeman

Pelaaja ja Pelaajacast t-paidat painoon ja myyntiin. Huttunen on varmasti jo paistamassa ensimmäistä erää Pelaaja-pipareita, eikö?

Käyttäjän BrenkQ kuva
BrenkQ

Hieno juttu! Tarjonta ei vielä oikein napannut, mutta katsotaan.