Uudenlainen Pokémon-kokemus julkaistaan heinäkuussa – ylös, ulos ja lenkille! / Uutiset / pelaaja.fi

Uudenlainen Pokémon-kokemus julkaistaan heinäkuussa – ylös, ulos ja lenkille!

16.06.2016 // Kirjoittanut: Jaakko Herranen
2
Pokémon Go

Nintendo esitteli E3-messujen yhteydessä uudenlaista Pokémon-peliään. Pokémon GO -seikkailu kannustaa pelaajia ylös, ulos ja lenkille.

Älypuhelimille ilmestyvä Pokémon GO hyödyntää toiminnassaan puhelimen sijainti- ja kameratoimintoja. Tutut taskuhirviöt ilmestyvät oman kotikaupungin kaduille ja kukkuloille, jolloin otusten pyydystäminen ei onnistukaan kotisohvalta. Pelin kehittäjä Niantic Labs on käyttänyt hieman vastaavaa mekaniikkaa supersuositussa Ingress-aluevaltauspelissään.

Kun hirviön saa napattua itselleen, palkitaan pelaaja karkeilla joilla otustaan voi kehittää entistä voimakkaammaksi. Pokémon GO saa julkaisunsa jälkeen myös mahdollisuuden vaihdella pyydystettyjä hirviöitä kaverin kanssa.

Ilmaisena jaeltava Pokémon GO saa kylkeensä 35 dollaria kustantavan rannekkeen. Lisälaitteen avulla hirviöiden pyydystämisen luvataan olevan entistä nautinnollisempaa.

Pokémon GO julkaistaan heinäkuussa Androidille ja iOS-laitteille. Taskuhirviöt nähdään seuraavan kerran perinteisemmissä peleissään marraskuun 23. päivä, kun Pokémon Sun ja Moon julkaistaan Nintendo 3DS:lle.

Itse Shigeru Miyamoto kumppaneineen vietti E3-messuilla pitkät tovit esittelemässä peliään.

Lähde: Youtube/Nintendo, Polygon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän JetRam kuva
JetRam

En ole missään vaiheessa ymmärtänyt joidenkin ihmisten täpinää tästä tekeleestä. Näkyy nyt monella vaihtuneen pettyneempi ääni kelloon :D Eihän tältä mitään muutakaan voinut odottaa kuin ilmeistä mikromaksuhelvettiä ja olematonta gameplaytä. Toivotaan ettei tällä tule olemaan mikään suurempi kytkös Sun & Mooniin..

Käyttäjän Pötkö kuva
Pötkö

Itse odotan tätä innolla. Ingress oli sen verran hauskaa pelattavaa, että mielelläni annan tällekin mahdollisuuden! :D

Mutta nähtäväksi jää, ehtiikö tämä heinäkuuksi. Testaajat painivat kuulemma lukuisten bugien kanssa tällä hetkellä.