Uudenmaukas Oddworld sai maukkaan uuden pelikuvatrailerin / Uutiset / pelaaja.fi

Uudenmaukas Oddworld sai maukkaan uuden pelikuvatrailerin

19.03.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7

Oddworld Inhabitants on täyttänyt lupauksensa ja julkaissut uuden trailerin Oddworld: New 'n' Tasty -pelistä. Videon myötä silmäiltäväksi saadaan erityisesti hyvä satsi pelikuvaa, jota on nyt myös tarjolla aiempaa vaihtelemissakin mittasuhteissa.

Pelikuvaa katsomalla video antaa jo pientä esikäsitystä New 'n' Tastyn monista ympäristöistä sekä tietenkin niissä piilevistä vaaroista. Päähenkilö Abe väisteleekin videolla niin aseilla varustettuja Slig-vartioita, nälkäisiä paramite- ja scrab-otuksia kuin myös tietenkin staattisempiakin ansoja, kuten miinoja.

Hengissä pysyminen ei myöskään ole edelleenkään pelin ainut haaste. Omia lajikumppaneitakin olisi hyvä saada jälleen pelastettua samoilta vaaroilta.

Oddworld: New 'n' Tasty on tarkoitus saada niin PlayStation 3:lle, 4:lle, Vitalle, Wii U:lle, Windowsille, Linuxille kuin OS X:llekin vielä "lähiaikoina". Kyseessä on uusioversio vuonna 1997 alkujaan julkaistusta Oddworld: Abe's Oddyseesta.

Uutukaisen menestys määrittelee osin, mitä Oddworld-sarjalle tulee tapahtumaan seuraavaksi ja se näillä näkymin maksaa lähemmäs 30 euroa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Ellipsis kuva
Ellipsis

Olin erittäin innoissani pelistä kunnes kuulin hinnan.

Käyttäjän Panthour89 kuva
Panthour89

Hinta on yksi asia joka arveluttaa ja samaten tuo animaatio. Peli pyörii toki smoothimmin ja Aben animaatioita on haluttu nopeuttaa pelikokemuksen parantamiseksi, mutta omasta mielestä tuo näyttää aika töksähtelevältä.

Käyttäjän Tumez kuva
Tumez

Mahtavaa! Ostoon menee heti kun tulee. Sopivan hintanekin hyvälle pelille :)

Käyttäjän Seke kuva
Seke

30 euroa? Ostan varmasti jos pelin saa ihan fyysisenä versiona.

Käyttäjän Extablish kuva
Extablish

Itsellä jäänyt peli paljolti pelaamatta koska en omistanut sitä aikoinaan, joten ei hintakaan ole liian suolainen. Voin toki ymmärtää ongelman pelin hinnan kanssa jos sen on jo pelannut.

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Hmmm, kommenteista päätellen...they are doomed!

Käyttäjän Panthour89 kuva
Panthour89

Katsoin tänään Caddicaruksen haastattelun, jossa oli vieraana Lorne Lanning ja Just Add Waterilta eräs brittimies. Siitä kävi ilmi, että New and Tasty ei palaa pelimekaanisesti enää juurilleen (onneksi) vaan mukana on Exodduksesta tutut parannukset eli quick-save ja mahdollisuus ottaa isompi joukko mudokoneja matkaansa. Lisäksi ruutu skrollaa nyt ilman vaihdostaukoja, joten jos aiemmin pystyi kikkailemaan sillä, että pakeni ruudusta toiseen, niin no more. Viholliset näkevät Aben kauempaa, joka tuo mukanaan uusia puolia pulmanratkontaan. Stooria on lisäksi hieman laajennettu, joten sellanen Extended Cut sieltä on vissiin tulossa. Lisäksi Lanning sanoi, että "syy miksi tässä on kestänyt aiottua pitempään on se, että pelaajat eivät anna meille anteeksi, jos mokaamme tämän ja pilaamme heidän lapsuuden muistot" Peli on lisäksi yksityiskohtaisemman grafiikkansa ansiosta paljon raaempi (verisempi).

Ground Zeroesin tyylinen 30€:n retail-julkaisu olisi kyllä nannaa, sen ostaisin ihan jo sen takia, koska Oddworld. Jos peli julkaistaan pelkästään latauskaupassa, niin itse aion kyllä tsekata parit arvostelut ennen kuin ostan.

Nostoja