Uudessa Call of Duty -trailerissa tapetaan ihmisiä avaruudessa... koska vuosi 2016 on perseestä? / Uutiset / pelaaja.fi

Uudessa Call of Duty -trailerissa tapetaan ihmisiä avaruudessa... koska vuosi 2016 on perseestä?

26.10.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Activision on jatkanut perinteitään julkaisemalla jälleen yhden julkkiksilla väritetyn trailerin seuraavasta Call of Duty -pelistään. 

Infinite Warfaren tapauksessa uuden trailerin on ohjannut jälleen Lone Survivor -leffasta tuttu Peter Berg, joka auttoi Activisionia luomaan kaksi vuotta sitten näytellyn trailerin myös Call of Duty: Advanced Warfaresta. Uusimmassa videossa vilahdukselta nähdään tällä kertaa esimerkiksi olympiauimari Michael Phelps sekä näyttelijä Danny McBride, jotka yhdessä muun ihmiskunnan kanssa päätyvät ampumaan toisiaan avaruuteen, koska vuosi 2016 ei ollut ilmeisesti kenenkään mieleen. Sehän kun on tunnetusti pätevä syy henkien riistämiselle.

Kauppoihin Call of Duty: Infinite Warfare saapuu 4. marraskuuta. Pelin on kehittänyt tällä kertaa Call of Duty: Ghostsista ja Modern Warfare -alisarjasta tuttu Infinity Ward.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Napsuh kuva
Napsuh

Mitä mä just katoin? Eikös Uwe Boll alkuvuonna sanonut nimenomaan lopettavansa tälläisen paskan tekemisen?

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Tuohan vaikuttaa aika hienolta utopialta, siis se ettei EUta olisi, maiden rajat olisi kunnolla muurattu ja apinat joiden mielestä tämä tekisi vuodesta muka huonoimman miesmuistiin olisivat avaruudessa poissa silmistä. Aah mikä paratiisi se olisi.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Aika erikoista että avaruuslentelyjä on nykyään niin vähän - tai ne pysyvät ainakin tutkan alla sen verran hyvin - että jopa Call of Duty houkuttelee avaruuspilotin hommiin.

Jotain Rogue Squadronia tai Halo Reachin avaruusaluskentän tapaista olisi mukava päästä pelailemaan.

Käyttäjän Malarkey kuva
Malarkey

Vähän outo biisivalinta trailerille, ainakin sanojen puolesta. Meininkikappale toki.

Käyttäjän Billet kuva
Billet

Activision ja Boll mitä muuta voi odottaa kuin juostenkustu pask...eli kauniisti sanottuna ei ole mitään kiinnekohtaa itse peliin :p.