Uudesta lupaavasta Turtles-pelistä tihkuu taas tietoja – tässä pelin saavutuslista / Uutiset / pelaaja.fi

Uudesta lupaavasta Turtles-pelistä tihkuu taas tietoja – tässä pelin saavutuslista

4.01.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

PlatinumGamesilla ja Activisionilla työn alla huhujen mukaan olevasta Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattanista on vuotanut verkkoon uusia tietoja. Viimeisimmät yksityiskohdat pelistä ovat tällä kertaa peräisin XboxAchievements.com-sivustolta, joka näyttää saaneen käsiinsä pelin saavutusluettelon.

Mutants in Manhattanista paljastuneiden saaavutusten perusteella suosikkipahikset Krang, Rocksteady ja Bebop ovat mukana pelissä yhdessä jalkaklaanin ninjasotilaiden ja Wingnut-lepakkomiehen kanssa. Mitä tulee itse pelattavuuteen, päästäneen pelin taisteluissa käyttämään hyödyksi ympäristöjä vihollisen kaatamiseen ja tekemään eri kilpparihahmojen kanssa myös jonkinlaisia yhteistyöhyökkäyksiä. Jonkinlaisia hiippailuosuuksia on myös piilotettu mukaan peliin, kuten esimerkiksi myös pizzakuljetusautojen puolustamiseen keskittyviä mahdollisia sivutehtäviä. 

Pelin tarjoama liikkuvuus voi olla myös varsin ilmavaa ja vapaata, sillä yksi saavutuksista on ansaittavissa kulkemalla mailin verran eteenpäin pelimaailmassa maata koskettamatta. Jonkinlainen verkkopuoli on saavutusten mukaan myös ujutettu Mutants in Manhattaniin.

Kokonaisuudessaan listan pelin väitetyistä saavutuksista voi katsastaa läpi tästä.

Aiemmin joulukuun tienoilla vuotaneiden tietojen perusteella Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan olisi matkalla niin Xbox Onelle, Xbox 360:lle, PlayStation 4:lle, PlayStation 3:lle kuin myös pc:lle. Pelin julkaisuajankohdasta tiedettäneen enemmän, kun peli julkistetaan virallisesti.

Lähde: All Games Beta

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän JoniH99 kuva
JoniH99

Respektit Wingnutin sisältämisestä.
Nyt vain peukut pystyssä odottelen, ettei sieltä tule Out of the Shadows-latauspelin tapaista clusterfuckia.

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Kunhan peli on mekaniikoiltaan vähintäänkin yhtä pätevä kuin heidän viimeisin peli Transformers Devastation, niin hyvää tulee. Toivottavasti kuitenkin jättävät nuo random kamat jne. pois, ja kunnon kamoja jo sille mediumillekkin kiitos. En todellakaan jaksaisi grindata toista kertaa jossain viimeisessä kentässä kymmeniä kertoja, että saan kunnon aseita käyttööni :D

Käyttäjän hell_patrol kuva
hell_patrol

Tämä vaikuttaa hyvältä ensitietojen perusteella. Tulee mieleen samalla tyylillä tehty peli kuin Batman arkham sarjakin.