Uudesta lupaavasta Turtles-pelistä tihkuu taas tietoja – tässä pelin saavutuslista

PlatinumGames ja Activision eivät ole kenties vielä vahvistaneet uutta Turtles-peliään, mutta sen saavutukset ovat lipsahtaneet kuitenkin jo verkkoon.

4.1.2016 16:16

PlatinumGamesilla ja Activisionilla työn alla huhujen mukaan olevasta Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattanista on vuotanut verkkoon uusia tietoja. Viimeisimmät yksityiskohdat pelistä ovat tällä kertaa peräisin XboxAchievements.com-sivustolta, joka näyttää saaneen käsiinsä pelin saavutusluettelon.

Mutants in Manhattanista paljastuneiden saaavutusten perusteella suosikkipahikset Krang, Rocksteady ja Bebop ovat mukana pelissä yhdessä jalkaklaanin ninjasotilaiden ja Wingnut-lepakkomiehen kanssa. Mitä tulee itse pelattavuuteen, päästäneen pelin taisteluissa käyttämään hyödyksi ympäristöjä vihollisen kaatamiseen ja tekemään eri kilpparihahmojen kanssa myös jonkinlaisia yhteistyöhyökkäyksiä. Jonkinlaisia hiippailuosuuksia on myös piilotettu mukaan peliin, kuten esimerkiksi myös pizzakuljetusautojen puolustamiseen keskittyviä mahdollisia sivutehtäviä. 

Pelin tarjoama liikkuvuus voi olla myös varsin ilmavaa ja vapaata, sillä yksi saavutuksista on ansaittavissa kulkemalla mailin verran eteenpäin pelimaailmassa maata koskettamatta. Jonkinlainen verkkopuoli on saavutusten mukaan myös ujutettu Mutants in Manhattaniin.

Kokonaisuudessaan listan pelin väitetyistä saavutuksista voi katsastaa läpi tästä.

Aiemmin joulukuun tienoilla vuotaneiden tietojen perusteella Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan olisi matkalla niin Xbox Onelle, Xbox 360:lle, PlayStation 4:lle, PlayStation 3:lle kuin myös pc:lle. Pelin julkaisuajankohdasta tiedettäneen enemmän, kun peli julkistetaan virallisesti.

Lähde: All Games Beta

Lisää luettavaa