Uudesta The Walking Deadista ensimmäinen virallinen pelikuvatraileri / Uutiset / pelaaja.fi

Uudesta The Walking Deadista ensimmäinen virallinen pelikuvatraileri

8.02.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
9

Activisionin ja Terminal Realityn The Walking Dead: Survival Instinct ei ole juuri parrasvaloissa viihtynyt. Hajanaisten ennakoiden ja kuvien ohella pelistä on lähinnä nähty vain joulukuussa nettiin paukahtanut epävirallinen traileri, joka oli laitettu Activisionin mukaan kasaan varhaisesta kehitysmateriaalista.

Nyt julkaisun ollessa enää vajaan kahden kuukauden päässä, on Activision saanut ulos ensimmäinen virallisen pelikuvatrailerin pelistä. Videolla tunnelmoidaankin pelin kuoleman kyllästämillä ympäristöillä sekä The Walking Dead -televisiosarjasta tutuilla hahmoilla.

Survival Instinct on tarkoitus saada ulos PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle ja Wii U:lle maaliskuun lopulla.

Linkki traileriin

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän sasukeluffy kuva
sasukeluffy

Ennen kuin haterit tulevat junallaan paikalle, niin sanon että peli näyttää helvetin rujosta grafiikasta huolimatta todella hyvälle! Boxi versio menee todella kovaan harkintaan, Onhan se tv-sarjakin itselleni lähellä sydäntä (;

Käyttäjän GH Player kuva
GH Player

Vaikka peli näyttää rumalta siihen mitä odotin, tulee tämä ostettua sitten GTA V:n ennakkotilauksen jälkeen. Darryl ja Merle ovat lempi hahmojani Walking Deadista ja heidän tarinaan perustuva peli on aina mielenkiintoinen. Gameplayta katsellaan ja mahdollista demoa testaillaan.

Käyttäjän Cerker kuva
Cerker

Katsotaan nyt mitä tulee, katsotaan. . . En jaksa alkaa grafiikoista valittamaan, mutta jos tämä on sitä tavallista Activisionia niin ei.

Käyttäjän Oceans kuva
Oceans

Minun mielestä tuo grafiikka ei nyt näytä kovin pahalta, kyllä minä tuolla grafiikalla pelaisin. Mikä tässä enemmän jänskättää, kuinka hyvin se on toteutettu?

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Zombien tappo se tärkein viihdyke on, mut vähän veikkaan ettei tämäkään yllä dead islandin tasolle. Se asetti fps lähitaistelu riman sen verran korkealle.

Käyttäjän -raffision- kuva
-raffision-
Lainaus

Zombien tappo se tärkein viihdyke on, mut vähän veikkaan ettei tämäkään yllä dead islandin tasolle. Se asetti fps lähitaistelu riman sen verran korkealle.

Jep, ja Left4dead...Muutenkin ei jaksa nämä sarjasta väänetyt pelit kiinnostaa tai leffojen käännökset mutta Activision iskee sinne missä raha kahisee Walking Dead on tiedettävästi monen ihmisen lempisarja niin miksei pelikin.Tämä on vain jotenkin kolahtanut yleisölle samaa ei voi sanoa Prison Breakista joka floppas.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Jotenkin halpiksen oloinen. Ei pelkästään grafiikoiden puolesta mutta koko traileri oli jotenkin amatöörimäinen. Toki peli voi olla ok tästä huolimatta mutta ei itselleni kyllä odotuksia nostanut. Pitää siis vain seurailla mitä itse peli tarjoaa.

Käyttäjän FinCollectors kuva
FinCollectors

Vaikka craffat onki syvältä ni ostoon menee koska sarja on niin lähellä sydäntäni ja elämääni. Ja valmiiseen versioon voi crafiikat parantua hieman.

Käyttäjän Osiris kuva
Osiris

Onhan tuo valehtelematta kauhean näköistä.

Näistä lisenssipeleistä tulee liian usein juuri tällaista soopaa... katsotaan nyt kuitenkin mitä arvostelut sanovat, sitten harkitaan ostoa.

Nostoja