Uudestisyntynyt The Binding of Isaac saa massiivisen laajennuksen – ja sinä voit auttaa / Uutiset / pelaaja.fi

Uudestisyntynyt The Binding of Isaac saa massiivisen laajennuksen – ja sinä voit auttaa

25.11.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Kolmen vuoden takaisen The Binding of Isaac -pelin marraskuussa uusinut The Binding of Isaac: Rebirth on saamassa lisäsisältöä. Pelin pääsuunnittelija Edmund McMillen on kertonut pelin kotisivuilla, että kunhan loppuvuoden juhlapyhät saadaan pois alta, ryhtyy Nicalis työstämään mittavaa laajennusta Rebirthia varten.

Suunnitelmissa McMillenilla on laajentaa The Binding of Isaac: Rebirthia ainakin niin pelin tekemismäärän lähes tuplaavalla pelitilalla kuin myös uusilla pomoilla, hahmoilla ja varusteilla. Kaikkea uutta sisältöä ei kuitenkaan ole tarkoitus luoda enää pelkästään McMillenin aivoitusten avulla, vaan parhaillaan kehittäjä hakee ehdotuksia uusista tavaroista myös Redditin kautta.

Näillä näkymin ainakin kymmenen parasta ehdotusta on tarkoitus lisätä peliin.

Parhaillaan The Binding of Isaac: Rebirth on saatavilla Windowsille, Linuxille, OS X:lle, PlayStation 4:lle ja Vitalle. Alkuperäisen Flash-pohjaisen The Binding of Isaacin voi edelleen myös hankkia Windows- ja OS X -koneille Steamin ja Humble Storen kautta.

Lähde: Edmund McMillen (Tumblr)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Almasy kuva
Almasy

Jei, enpä olisi ikinä uskonut lämpeäväni tällaiseen peliin muuta kuin friikin tyylinsä puolesta, mutta näin vain lämpesin. Ainakin co-oppina oli kiva kyynelehtiä.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Varmaan paljon paremmin pystyy tekemäänkin lisäsälää kun ei tarvitse huolehtia flashin rajoituksista.
Tosin alkuperäisessäkin pelissä oli valtavasti tavaraa, onko kohta sellainen piste että jokaista esinettä saa niin harvoin ettei samaa tavaraa saa kohta kahta kertaa :P

Käyttäjän Sellikoira kuva
Sellikoira

tää on kyllä loistava peli.

Käyttäjän JaniFromHell kuva
JaniFromHell

Eieieiei... Vasta vajaa 45h pelattu ja 65% tehty tavotteista. I need more time...

Nostoja