Uudet amiibot paljastettu – missä ja miten ne toimivat? / Uutiset / pelaaja.fi

Uudet amiibot paljastettu – missä ja miten ne toimivat?

15.01.2015 // Kirjoittanut: Ida Suominen
6

Nintendo on julkistanut kevään aikana myyntiin tulevat amiibo-figuurit. Maalis–huhtikuussa ilmestyy yhteensä kaksitoista amiiboa kahdesta eri sarjasta. Jo tuttu Super Smash Bros -sarja saa vahvistusta, minkä lisäksi kokonaan uusi sarja starttaa kuuden figuurin voimin.

Maaliskuun 20. päivä päivänvalon näkee Super Mario Collection -sarja. Kattaukseen ovat päässeet Mario, Luigi, Peach, Toad, Yoshi ja Bowser.

Super Mario Collection -figuurien kanssa samaan aikaan ilmestyvässä Mario Party 10:ssä on amiibo-tuki. Kullekin amiibolle on hahmoon liittyvä pelilauta. Esimerkiksi Luigi-teemaisella pelilaudalla saattaa törmätä ruutuun, jossa voi varastaa kilpakumppaneiltaan tähtiä ja kolikoita Luigi's Mansion -peleistä tutulla poltergust-imurilla.

Tämän lisäksi Toad-amiibo tuo vuoden alussa ilmestyneeseen Captain Toad Treasure Tracker -peliin lisää tekemistä. Esimerkkinä tästä on pelimuoto, jossa kenttiin ilmestyy Toad-aiheista pikselitaidetta, joka pelaajan sitten pitää löytää. Kuurupiilon mahdollistava ohjelmistopäivitys tulee saataville samaan aikaan figuurien kanssa.

Sarjan amiibot ovat yhteensopivia Super Smash Bros -pelin kanssa. Ainoa ero pelin omaan figuurisarjaan on lähinnä kosmeettinen: uudet ja vanhat amiibot toimivat täsmälleen samalla tavoin.

Huhtikuun 24. päivä jatketaan Super Smash Bros -sarjaa kuuden figuurin voimin. Satsiin kuuluvat Robin ja Lucina, Wario, Charizard, Ness sekä Pac-Man. Fire Emblem -pelisarjasta tutut Robin ja Lucina pääsevät piipahtamaan myös Code Name: S.T.E.A.M. -pelissä, joka ilmestyy Nintendo 3DS:lle toukokuun puolivälissä. Myös hieman vanhemmat amiibot saavat ulkoilutusta, kun Ace Combat: Assault Horizon Legacy+ ilmestyy helmikuussa sekä Nintendo 3DS:lle että New Nintendo 3DS:lle. Figuureilla saa pelissä käyttöönsä uusia hävittäjiä. Vanhemmalla 3DS-mallilla pelaavat joutuvat kuitenkin vielä vartomaan täksi vuodeksi lupailtua amiibo-adapteria.

Super Smash Bros -amiibot

 

Super Mario Collection -amiibot

Lähde: Nintendo

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Pakko kerätä ne kaikki!

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Siistejä ovat mut ajatelkaapa avonainen hylly/hyllyjä täynnä noita, niin mukava pyyhkiä pölyjä.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123
Lainaus käyttäjältä Teräskäsine

Pakko kerätä ne kaikki!

Gotta catch em all!

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Vakuuttelin jo itselleni etten osta kuin vain ja ainoastaan ne mitkä oikeasti haluan. On sitä kuitenkin jo viisi kappaletta ja pari ainakin tulossa. Pitäisi myös keksiä jokin paikka säilyttää niitä...

Laittoivatkohan tarkoituksella Toadin pakolliseksi Treasure Trackeriin että ihmiset ostaisi niitä, koska kukaan ei tykkää Toadista ja amiibo ei ole yhteensopiva kuin sen ja Mario Party 10:n kanssa?

Käyttäjän Airus kuva
Airus

Charizard, vanha lemppari tekisi mieli hankkia ensimmäiseksi amiiboksi, mutta koska figuuri näyttää ainakin tuossa kuvassa varsin tylsältä, niin taidan jättää väliin. Tai katsotaan vielä uudemman kerran, jos näen näitä kaupassa ja pääsen paketteja kuolaamaan.

Käyttäjän Timoyr kuva
Timoyr

Itse en kyllä ymmärrä mitä ihmiset näissä näkee, eikös ne ole vähän niinkuin 17€ maksavia skin-packejä? Tietenkin saahan siinä sen figuurin, mutta kun ne on massa tuotettuja ni onko siinä sitten mitään erikoista?

Nostoja