Pokémon Scarlet ja Pokémon Violet ovat paljastuneet seuraaviksi Pokémon-roolipelisarjan pääosiksi. Switchille Game Freakin toimesta kehitteillä olevat pelit on määrä julkaista maailmanlaajuisesti jo loppuvuodesta 2022.

Scarlet ja Violet ottavat oppia aiemmin tammikuussa ilmestyneestä Pokémon Legends: Arceuksesta, sillä rooliseikkaileminen jatkuu avoimissa peliympäristöissä. The Pokémon Company kuvailee, kuinka kaupunkien on usein määrä sulautua saumattomasti erämaa-alueisiin ilman keinotekoisia rajoja, ja että taskuhirviöt odottavat pyydystämistään niin maalla, vesialueilla kuin ilmassakin.

Tällä kertaa seikkailu sijoittuu taas moderniin aikaan ja vaikuttaisi esittelevän taas kokonaisen joukon uusia hirviötä koulutettavaksi. Näistä kolme aloituspokémonia onkin jo paljastettu ja ne ovat ruohotyyppiä edustava Sprigatito, tulityyppiin kuuluva Fuecoco ja vesihirviöitä edustava Quaxly.

Julkistustrailerilla joukko vanhoja tuttuja hirviöitä on myös vahvistettu mukaan. Hieman julkaisunsa jälkeen Scarletin ja Violetin olisi määrä tukea myös Pokémon Home -palvelua, joka mahdollistaa hirviöiden tuomisen peliin myös muista Pokémon-peleistä.

Lisää luettavaa