Uudet Call of Duty -sarjan pelit liitetään jatkossa entistä tiukemmin osaksi ilmaista Warzone-pelimuotoa

Activision on aikeissa muuttaa Warzone kokonaiseksi julkaisu- ja markkinointialustaksi Call of Duty -sarjalle.

5.8.2020 09:56

Activision on paljastanut Call of Duty -sarjan olevan jatkossa vahvasti liitoksissa yhtiön ilmaiseen battle royale -pelimuotoon Warzone.

Tämä koskee myös pelisarjan seuraavaa toistaiseksi vielä julkistamatonta osaa, jonka vahvistettiin olevan Treyarchin ja Raven Softwaren yhteistuotos. Virallisen julkistuksen kerrottiin saapuvan niin ikään pian.

Activisionin puheenjohtaja Rob Kostich paljastikin seuraavan osan olevan Modern Warfaren ja Warzonen lailla sidottu myös tiukasti jälkimmäiseen. Warzonen menestys on lisäksi saanut julkaisijan harkitsemaan uudenlaisia tapoja markkinoida tuotteitaan ja käyttää Warzonea jatkossa laajempana julkaisualustana Call of Duty -pelisarjalle.

– Warzone sai meidät ajattelemaan uusiksi, miten ja missä voimme julkistaa tulevat pelimme. Maltamme hädin tuskin odottaa voidaksemme jakaa tämän yheisöllemme, ja uskomme sen olevan hyvin erilainen ja entistä jännittävämpi kokemus kuin olemme koskaan aiemmin tehneet, Kostich sanoi sijoittajille.

– Markkinoinnin kannalta toinen tärkeä puoli on myös tarinankerronta. Kerronnallisesti voimme olla paljon luovempia ja olla sidoksissa paremmin faneihimme kuin koskaan aikaisemmin. Joten jos tarkastelemme erityisesti Warzonea, se ei ole ainoastaan loistava pelikokemus, vaan myös erinomainen alusta, jossa voimme jakaa uusia uutisia ja tietoja pelisarjasta suoraan yhteisölle tavoille, jotka eivät ole olleet aiemmin käytössämme, Kostich jatkaa.

Lähde: VG247

Lisää luettavaa