Uudet GTA V -vuodot: verkkoryöstöjä ja yksinpelizombeja / Uutiset / pelaaja.fi

Uudet GTA V -vuodot: verkkoryöstöjä ja yksinpelizombeja

4.08.2014 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
4

Grand Theft Auto V:sta on paljastunut joukko viittauksia Rockstarin viime vuoden hittipelin tulevaan sisältöön.

Pelialan myyntiennätyksiä rikkoneen GTA V:n koodista on löydetty vahvoja viitteitä tulevasta zombiaiheisesta lisäsisällöstä. Youtube-käyttäjä Chr0m3xMoDzin mukaan GTA V sisältää lisäsisältövalikon, joka viittaa SPZombies-nimeä kantavaan lisäsisältöön. Yksinpelizombien lisäksi tarjolla olisi lähdekoodin perusteella myös pelin päähenkilöihin kuuluvan Trevorin ympärille kehitettyä lisäsisältöä.

Zombien lisäksi Chr0m3xMoDz ja kumppanit ovat onnistuneet paljastamaan uutta sisältöä GTA V:n verkkopelin odotetuimpiin lisäyksiin kuuluvista verkkoryöstöistä. Pelistä on löydetty yli sata erilaista ryöstöihin liittyvää hahmoanimaatiota, joita esitellään oheisella videolla:

Lähde: VG247, 2

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän GamerDude kuva
GamerDude

Olen GTA San Andreasista asti halunnut zombien täyttämää GTA maailmaa ja RDR Undead nightmare vain lisäsi tätä halua. Tämä voisi olla mahtavaa!!!!!!

Käyttäjän Dremora90 kuva
Dremora90

Undead Nightmare oli loistava, odotukset kovat tätäkin kohtaan! (Olettaen että pitää paikkansa)

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Yleensä en valita zombieista mutta jotenkin ei innosta yhtään GTA:n tapauksessa kyseiset oliot. Trevoria ja muuta yksinpelikamaa sekä Heisteja taas odottelen innolla! Ja eiköhän se zombie-lisärikin pelattava ole kaikesta huolimatta.

Käyttäjän simot12382 kuva
simot12382

Kuulostaa mukavalta

Nostoja