Uudet haasteet odottavat Call of Duty: Advanced Warfaressa / Uutiset / pelaaja.fi

Uudet haasteet odottavat Call of Duty: Advanced Warfaressa

22.12.2014 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
2
Uudet haasteet odottavat Call of Duty: Advanced Warfaressa

Call of Duty: Advanced Warfaren viimeisin päivitys on täynnä uusia haasteita.

Activisionin räiskintäpelisarjan tuorein osa tarjoaa nyt pelaajilleen päivittäisiä haasteita. Joka päivä vaihtuvat tehtävät haastavat Call of Duty: Advanced Warfaren pelaajat esimerkiksi keräämään tietyn määrän tappoja tietyllä asetyypillä. Haasteiden suorittamisesta palkinnoksi tarjotaan kokemuspisteitä sekä uusia varusteita. Mukana on myös kokonaan uusi KVA Recon -varustepaketti, joka on saatavilla tiettävästi vain päivittäisistä haasteista. Toistaiseksi Advanced Warfaren uudet haasteet ovat tarjolla vain pc:llä, Xbox Onella ja PS4:llä.

Päivähaasteiden ohella päivittynyt Call of Duty: Advanced Warfare on saanut joukon pelin sujuvuutta parantavia päivityksiä. Pelin yhteyksien tulisi olla nyt entistä parempia. Lisäksi kehittäjä Sledgehammer on korjannut useita pelialueilta poistumisen mahdollistaneita vikoja.

Lähde: VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus

Pelin yhteyksien tulisi olla nyt entistä parempia.

Jep taattua P2P laatua, missäköhän ne dedikoidut serverit vieläkin viipyy?

Käyttäjän Rez115 kuva
Rez115
Lainaus käyttäjältä gurgi

LainausPelin yhteyksien tulisi olla nyt entistä parempia. Jep taattua P2P laatua, missäköhän ne dedikoidut serverit vieläkin viipyy?

Se on selvää ettei dedikoituja saada, olisivat varmana käyttäneet pelin mainonnassa/markkinoinnissa jotakin "F*** you P2P"-kikkaa(F*** you Last Stand referenssi). Itseäni häiritsee se SBMM jonka ansiosta saa pelata Etelä-Afrikan yhteyksillä.