Uudet huhut vahvistavat seuraavan Assassin’s Creedin sijoittuvan Egyptiin / Uutiset / pelaaja.fi

Uudet huhut vahvistavat seuraavan Assassin’s Creedin sijoittuvan Egyptiin

10.05.2017 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
15

Viime vuonna Kotaku huhuili seuraavan Assassin’s Creed -sarjan pelin sijoittuvan antiikin Egyptiin, mikä on nyt saanut lisävahvistuksia toisesta lähteestä.

WWG kertoo saaneensa kuulla Ubisoftilla olevilta lähteiltään, että peli tosiaankin sijoittuu Egyptiin ja se paljastetaan ensi kuussa järjestettävillä E3-messuilla. Tosin aiemman Assassin’s Creed Empire -nimen sijaan projekti on vaihtanut nimensä Assassin’s Creed Originsiksi. Julkaisuikkunaksi on mainittu syksy.

Nimensä mukaisesti huhut kertovat pelin olevan eräänlainen esiosa, joka kertoo aivan ensimmäisen salamurhaajien killan perustamisesta. Pääosassa ovat jälleen mies- ja naishenkilö, minkä lisäksi pelin luvataan ja sijoittuvan valtavaan avoimeen maailmaan, joka kattaa mahdollisesti Egyptin lisäksi myös Kreikan. Lähteiden mukaan kyseessä on studion suurin peli mittakaavaltaan.

Pelialueen luvataan olevan lisäksi vapaasti tutkittavissa ja juonen epälineaarinen. Pääpainona on nimenomaan tutkiminen, ja studion lähteet ovatkin verranneet peliä useaan otteeseen Bethesdan Skyrimiin.

Myös laivojen ja meritaistelujen on määrä palata, pelaajien päästessä seilaamaan pitkin Välimerta.

Ubisoft ei ole virallisesti vahvistanut mitään tietoja seuraavasta Assassin’s Creedista, joten yllä olevaa kannattaa toistaiseksi pitää huhuna.

Lähde: WWG

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Oskari99 kuva
Oskari99
Lainaus käyttäjältä velor85

tämä on hyvä uutinen jos se pitää paikkansa. koska en ole muita assassin's creed pelannut. paitsi assassin's creed 2 ja assassin's creed black flag.minkä ne voisi viimein poistaa pelistä on se virtuaali juttu. täysin turha loppu peleissä. toisi enemmän uskottavuutta jos se otettaisiin siitä pois!!!!

Öööh. Se virtuaalijuttu-nykyaikahömppä ei ole ollut mukana ditten black flagin

Käyttäjän velor85 kuva
velor85
Lainaus käyttäjältä Oskari99

Lainaus käyttäjältä velor85tämä on hyvä uutinen jos se pitää paikkansa. koska en ole muita assassin's creed pelannut. paitsi assassin's creed 2 ja assassin's creed black flag.minkä ne voisi viimein poistaa pelistä on se virtuaali juttu. täysin turha loppu peleissä. toisi enemmän uskottavuutta jos se otettaisiin siitä pois!!!!
Öööh. Se virtuaalijuttu-nykyaikahömppä ei ole ollut mukana ditten black flagin

Hyvä tietää

Käyttäjän velor85 kuva
velor85

Tämä on hyvä uutinen jos se pitää paikkansa. Koska en ole muita assassin's creed pelannut, Paitsi Assassin's Creed 2, Ja Assassin's Creed Black Flag.Minkä ne voisi viimein poistaa pelistä on se virtuaali juttu. Täysin turha loppu peleissä. Toisi enemmän uskottavuutta jos se otettaisiin siitä pois!!!!

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Tulipa pelin kuvauksesta mieli lukea uudestaan Sinuhe Egyptiläinen. Muutenkin vaikuttaa olevan tulossa sarjan paras peli.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ei riitä isot maailmat jos perusmeininki on sitä purkkaviritys-pelaamista. Paljon on mekaniikkoja vuosien varrella kertynyt mutta mikään ei loista tai ole kauhean hauskaa. Olen jo jonkun aikaa sanonut, että pitäisi lähteä koko pohja luomaan uusiksi.

Isoa maailmaa en kaipaa, ainakaan Ubi-kaavalla. Mitähän muuten epälineaarisuus tarkoittaa tässä tapauksessa? Onhan jo pitkään voinut tehdä itse valitsemiaan tehtäviä, ja erillisiä isompiakin juonia taisi saada valita Syndicatessa mielensä mukaan.

No, katsellaan mitä tulee. Ei ole kyllä mitään himoa sarjan pariin vaikka taukoa on tullutkin mutta jos tulee oikeasti jotain merkittäviä muutoksia ja/tai parannuksia niin otan ilolla vastaan.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Olen tässä nyt paukuttanut Uncharted remastereita läpi ja muistanut, että kuinka hauskaa ja virkistävää tollainen putkijuoksu voi olla. Vaikka pidänkin open world peleistä, niin pieni loppuun palaminen on iskenyt. Voisi taas kehitellä jotain muuta.

Käyttäjän PukkiHD kuva
PukkiHD

Ubisoftin tuntien en jaksa odottaa uutta AC-peliä, vaikka Egypti teemana on kiinnostava. Syndicate oli ihan kivaa pelattavaa, mutta silti tuli hyvin samanlainen fiilis kuin monista muista AC-sarjan peleistä. Toivottavasti välivuosi teki hyvää, sillä AC-sarjan ensimmäiset osat on todella hyviä.

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Tuli juuri tilattua Syndicate kun halvalla sai. Eniten kyllä kiinnostaa kyseinen aikakausi niin kuin Order 1886:ssa. :)

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Ei ole tullut viime Actä pelattua niin voisi taas pitkästä aikaa maistuakin, varsinkin kuin mukana meritaistelut, jotka oli nelosen parasta antia.

Käyttäjän Shoric kuva
Shoric

AC Syndicate ollu tällä hetkellä ainut Assassin's Creed mitä en ole jaksanu pelata loppuun, joten toivon että tämä olisi hyvä.