Uudet Metro- ja Saints Row -sarjan pelit ovat kehitteillä / Uutiset / pelaaja.fi

Uudet Metro- ja Saints Row -sarjan pelit ovat kehitteillä

15.08.2019 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
3

THQ Nordic AB:n tekemät julkistukset jatkuvat kahden uuden jatko-osan varmistuksella, kun Deep Silverin emoyhtiö on paljastanut uusien Metro- ja Saints Row -sarjan pelien olevan kehitteillä.

Sijoittajilleen pitämässään palaverissa yhtiö paljasti Volitionin olevan jo ”pitkällä kehitystyössä” uuden Saints Row -pelin kimpussa, kun taas 4A Gamesin väitetään valmistelevan jo seuraavaa Metro-pelisarjan osaa. Aiemmin toukokuussa 4A Gamesin kerrottiin työstävän uutta julkistamatonta AAA-projektia.

Kummastakaan projektista ei tiedetä tässä vaiheessa sen enempää.

THQ Nordic ilmoitti sijoittajilleen odottavansa julkaisevansa ”ainakin kaksi merkittävää AAA-peliä” maaliskuuhun 2021 mennessä. Kyseessä voi olla yllämainittu kaksikko, mutta kuten julkaisija itse jatkaa, heillä on parhaillaan kehitteillä 81 peliä, joista 47 on edelleen julkistamattomia.

Lähde: THQ Nordic AB, Twitter

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Carpathian kuva
Carpathian

Kattelinkin eilen Dmitri Glukhovskyn FB sivuilta että uus Metro tekeillä, käsittääkseni Dmitri taas myös mukana tarinan kirjoittamisessa.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Huh huh, melkoinen määrä julkaisematonta kamaa. Voisivat pitää omat E3:t ja silti olisi enemmän uutta kuin keskimäärin messuilla tuntuu olevan.

Mitä Metroon tulee: voisivatko jossain vaiheessa tehdä jotain sisältöä kausipassiin? Kiva sellainen omistaa kun sillä ei mitään saa. En tosin sitä varsinaisesti ostanut vaan erikoisversion, jossa se tuli. Kiva lisä pakettiin mutta tällä hetkellä sen arvo on kyllä täysi nolla. Plussaa toki siitä, ettei ennen julkaisua ollut jo julkaisukarttaa tuleville lisäsisällöille mutta kyllähän tuota edes jotain infoa olisi kiva saada kun peli on pelattu ajat sitten.

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Saints Row V olisi kyllä kiva, mutta jotenkin tuntuu että he aikovat reebootata sen. Syy lienee IV ja Gat Out of Hell:in jälkeinen vaikeus tarinan jatkamiseen. Neljännen pelin loppu vihjaili että Saintsit voivat käyttää Zinyakin alusta aikamatkustukseen ja Gat Out of Hellin useiden loppujen joukossa oli kaksi mielenkiintoista vaihtoehtoa: 1. Saintsit löytävät uuden planeetan asua - joka kuitenkin on täynnä agresiivisia ja kurkkuun asti aseistettuja muukalaisia, mikä ei haittaa heitä yhtään. 2. Jumala luo uuden planeetan jossa Saintsit ovatkin poliiseja rikollisten sijaan. Tästä lopusta kuitenkin tuli Agents of Mayhemin aikajana että se meni ehkä siinä.

Nostoja