Niantic Labs on keksinyt Pokémon GO -mobiilipeliinsä porkkanan, jolla toivovat jälleen aktivoivansa taskuhirviöiden kouluttajia.

Jatkossa niille reippaimmille kouluttajille tarjoillaan hopealautasella sekä päivä- että viikkokohtaisia bonuksia. Mikäli pokémonin onnistuu nappaamaan peräkkäisinä päivinä, haalii pelaaja 500 kokemuspisteen ja 600 stardustin ekstrapotit. Lisäksi pokéstopin päivittäisestä pyörittelemisestä tipahtelee niin ylimääräistä XP:tä kuin esineitäkin. Mikäli kouluttaja taas onnistuu haalimaan päiväkohtaiset bonuksensa joka päivä viikon ajan, lahjotaan näitä entistä suuremmalla kokemuspistepotilla ja isolla nipulla ekstraesineillä. Tarkempaa tietoa löytyy täältä.

Liikkumiseen kannustava Pokémon GO kohosi viime kesän aikana suursuosioon puhelimiinsa pälyilevien kouluttajien ilmestyessä näkyväksi osaksi suomalaistakin katukuvaa. Sittemmin pelaajamäärät ovat luonnollisesti laskeneet jonkin verran.

Ingress-aluevaltauspelistään tunnetun Niantic Labsin työstämä Pokémon GO on julkaistu Android- ja iOS-laitteille. Kehittäjä ei toistaiseksi kertonut päivityksen tarkkaa julkaisupäivää.

Lähde: Pokemongolive, VG247

Lisää luettavaa