Uudet Pokémon-pelit rikkovat jo ennätyksiä ennen julkaisuaan / Uutiset / pelaaja.fi

Uudet Pokémon-pelit rikkovat jo ennätyksiä ennen julkaisuaan

28.10.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Marraskuussa julkaistavat uudet Pokémon-pelit Sun ja Moon näyttävät herättäneen jo ennakkoon huomattavan määrän kiinnostusta pelaajissa. The Pokémon Company on paljastanut, että peleistä 18. lokakuuta julkaistua demoa ladattiin sen ensimmäisen viikon aikana 3,5 miljoonaa kertaa ja että sittemmin siitä on tullut lisäksi Nintendon historian ladatuin 3DS-demo.

Amerikan Nintendon Twitter-tilin mukaan Sun ja Moon ovat keränneet tähän mennessä myös nyt eniten ennakkotilauksia Nintendon historiassa. Vielä 20 vuodessakaan Pokémon-huuma ei näytä olevan siis laantumaan päin.

Suomeen Pokémon Sun ja Moon saapuvat 23. marraskuuta. Peleistä julkaistiin hiljattain jälleen yksi paljastuksilla kyllästetty traileri.

Lähde: Nintendo of America (Twitter), Polygon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän henkka007 kuva
henkka007

Molempien Fan Editionit ovat varauksessa ja tarkoitus olisi vielä New 3DS XL Pokemon versio varata. Zelda konsoli löytyy, mutta sen voisi myydä pois.

Käyttäjän Hayarigami kuva
Hayarigami

Omani menen ostamaan paikan päältä Tokiosta julkaisupäivänä. Toivon vain, että pelejä riittää kaikille! Pitänee mennä tarpeeksi ajoissa jonottamaan. Huuma tulee olemaan huikea!

Nostoja