Uudet Pokémon-pelit saavat pian oman erikoisdemonsa – katso myös uusi traileri

Pokémon Sunista ja Moonista saadaan vielä erikoisdemo, jolla käyttöönsä voi pääpeleissä saada poikkeuksellisen Ash-Greninja-taskuhirviön.

4.10.2016 14:15

Marraskuussa julkaistavat Pokémon Sun ja Moon ovat saamassa 3DS:n eShop-latauspalveluun pian oman demonsa.

Lokakuun 18. päivä julkaistavan kokeiluversion voimin pelaajat saavat maistiaisen uudesta Alola-alueesta ja pääsevät seikkailemaan hyödyntäen poikkeuksellista greninja-taskuhirviötä. Demoa pelaamalla pelaajan apuri muuttuu nimittäin Pokémon-animaatiosarjasta tutuksi Ash-Greninjaksi, joka on mahdollista siirtää käytettäväksi myöhemmin Pokémon Sunin ja Moonin kokoversioihin.

Lähestyvä demo paljastettiin osana Pokémon Sunin ja Moonin uutta traileria. Videolla näkemään päästään myös pelien kolmen aloitustaskuhirviön toiset kehitysmuodot sekä pari uutta ominaisuutta. Näistä yksi on muiden ihmispelaajien kanssa vuorovaikuttamiseen tarkoitettu Festival Plaza, jossa päästään sekä ottelemaan ja vaihtelemaan taskuhirviöitä että myös tekemään muita pieniä aktiviteetteja. Toinen paljastettu ominaisuus on vastaavasti Poké Pelago, joka tuo uudenlaista eloa reservissä olevien pokémonien hallinnointiin.

Suomessa Pokémon Sun ja Moon julkaistaan 23. marraskuuta.

Lisää luettavaa