Uudet Pokémon-pelit Sun ja Moon paljastuivat virallisesti! Seikkailu jatkuu vielä tänä vuonna

Pokémon Moon ja Sun ovat virallisesti seuraavat Pokémon-roolipelit. Tuotokset nähdään 3DS:lle maailmanlaajuisesti vielä loppuvuonna.

26.2.2016 16:01

Nintendo on vahvistanut virallisesti seuraavat kaksi Pokémon-pääsarjan osaa. Myöhemmin vielä kuluvan vuoden lopulla kauppoihin saapuvat sekä Pokémon Moon että Pokémon Sun, jotka saadaan pelattavaksi Nintendon 3DS-käsikonsolille.

Minkäänlaista pelikuvaa tai edes yksityiskohtia esimerkiksi uusien pelien asetelemista ei toistaiseksi ole vielä saatu. Varmaa nyt kuitenkin on jo se, että lauantaina 3DS:n Virtual Console -kauppapaikalle saapuvat Pokémon Red-, Blue– ja Yellow ovat tavallaan yhteensopivia uusien pelien kanssa. Vanhojen pelien 3DS-versioista on mahdollista siirtää nimittäin taskuhirviöitä 3DS:n Pokémon Bank -sovellukseen, josta niitä voi sitten siirtää käytettäväksi sekä Pokémon Mooniin että myös Pokémon Suniin.

Nintendo on myös vahvistanut, että heti julkaisussaan Pokémon Sun ja Moon ovat tällä kertaa pelattavissa kaikkiaan yhdeksällä erilaisella kielellä. Nämä ovat niin englanti, ranska, italia, saksa, espanja, korea, japani kuin myös perinteinen ja yksinkertaistettu kiina. Kiina on kielivaihtoehdoista uusi tulokas ja se voikin Kiinan markkinoiden koon tuntien paisuttaa Pokémon-yleisöä nykyisestä vielä merkittävästi.

Ohessa tallenne Nintendon perjantaisesta Pokémon Direct -videolähetyksestä, jossa Pokémon Moon ja Sun vahvistettiin virallisesti.

Lisää luettavaa