Nintendo on antanut julkaisupäivän loppuvuoden odotetuille Pokémon-peleille. Sekä Pokémon White Version 2 että Pokémon Black Version 2 saapuvat DS:lle Euroopassa lokakuun 12. päivä.

White ja Black 2 ovat pelisarjan ensimmäiset pääsarjan osat, jotka kantavat nimessään numeroa. Pelit heittävätkin pelaajat seikkailemaan poikkeuksellisesti jo edellisosissa nähdylle Unova-nimiselle alueelle. Maailma on kuitenkin kokenut muutoksia sitten viime seikkailun ja luvassa onkin näin uuden tarinan ohella sekä uusia hahmoja että tuoreita lokaatioita.

Pelit julkaistiin Japanissa viime viikolla. Kahden ensimmäisen päivän aikana niitä myytiin yhteensä hurjat noin 1,5 miljoonaa kappaletta.

Ohessa pelien lyhyt traileri viime viikolta.

Samalla Nintendo varmisti 3DS:n Pokémon Dream Radarin ilmaantuvan saataville myöskin lokakuun 12. päivä. Sovellus hyödyntää 3DS:n kameraa sekä gyryskooppia ja mahdollistaa näin Pokémonien eräänlaisen metsästämisen oikeassa maailmassa. Sovelluksen avulla pyydystettyjä otuksia on mahdollista siirtää Blackin ja Whiten jatko-osiin.

Pokémon-peleistä ei todellakaan ole pulaa tänä vuonna. Ensi kuussa julkaisunsa saa Pokémon Conquest, jota seuraa syyskuussa näppäimistöä hyödyntävä Pokémon Typing Adventure. Pelit saapuvat DS:lle, mutta ovat lisäksi pelattavissa toki myös 3DS:llä.

Linkki traileriin

Lähde: Nintendo (Twitter)

Lisää luettavaa