Uudet seikkailut Borderlandsissa kutsuvat vielä joulukuussa / Uutiset / pelaaja.fi

Uudet seikkailut Borderlandsissa kutsuvat vielä joulukuussa

9.12.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

2K valmistautuu julkaisemaan seuraavan Borderlands: The Pre-Sequel -paketin ensi viikolla. Joulukuun 16. päivä alkaen peliin rantautuu The Holodome Onslaught -niminen laajennus, joka on toinen neljästä pelin kausikorttiin kuuluvasta lisäsisältökokonaisuudesta.

Uusin sisältäpaketti lisää peliin The Holodome Onslaught -nimisen haasteareenan, jossa vastaansa pelaajat saavat aalloittain sekä tuttuja pomovihuja että myös uusiakin tuttavuuksia. Räiskimään päästään niin uusien aseiden, asemodien kuin asusteidenkin voimin ja onpa mukana hieman uutta tarinankerrontaakin.

The Holodome Onslaughtin kylkeen 2K Games on lisäksi pultannut myös uuden Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack -nimisen sisältösetin. Se nostaa pelin tasokaton leveliin 60 asti.

The Holodome Onslaughtille hintaa kertyy yksinään noin kympin verran.

Myös uusi ilmainen päivitys on saapumassa The Pre-Sequeliin pian. Se tuo peliin mahdollisuuden aloittaa kampanjan peluun yhdellä hahmolla nyt kolmannen kerran. Kolmannella pelikerralla pelaajille tarjotaan mahdollisuus nollata tehtyjä tehtäviä halutessaan, minkä ohella viholliset skaalautuvat hahmosi tason mukaan ja esimerkiksi pudottavat reilummalla kädellä tavaraa.

Päivitys nähdään Steamissa ja ainakin amerikkalaisilla PlayStation 3 -konsoleilla 11. joulukuuta. Xbox 360:lle se saapuu 16. joulukuuta.

Lähde: Borderlands (1), (2)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

skaalautuvat viholliset on yksi paskin idea ikinä peleissä ja taitaa olla vain tekijöiden laiskuutta kun laitetaan tommonen sinne

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus käyttäjältä frozen

skaalautuvat viholliset on yksi paskin idea ikinä peleissä ja taitaa olla vain tekijöiden laiskuutta kun laitetaan tommonen sinne

Siis tietysti, sisällön lisääminen on aina laiskuutta.

Nostoja