Uudistetun Dota 2 Rebornin beetatesti käynnistyi / Uutiset / pelaaja.fi

Uudistetun Dota 2 Rebornin beetatesti käynnistyi

18.06.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
0
Uudistetun Dota 2 Rebornin beetatesti käynnistyi

Perin juurin uudistettu Dota 2 Reborn on siirtynyt beetatestivaiheeseensa.

Kaikkea MOBA-pelin moottorista yhteisö-ominaisuuksiin muunteleva ja paranteleva Reborn on nyt vapaasti ladattavissa Valven pelikauppa Steamin kautta. Beetatestiin ei tarvitse ilmoittautua tai hakea erikseen, vaan perinteistä Dota 2:ta käynnistäessään Steam kysyy automaattisesti, tahtooko pelaaja asentaa Rebornin. Yksittäisten pelaajien kaverilista, pelitilastot ja kosmeettiset esineet siirtyvät automaattisesti uuden Dotan puolelle.

Täysin koko komeudessaan Valven uudella Source 2 -moottorilla pyörivä Dota 2 Reborn ei vielä ole testattavissa, vaan beetaversiota tullaan päivittelemään tasaiseen tahtiin uusin ominaisuuksin lähiviikkojen aikana. 

Valven mukaan Source 2:n on määrä lyhentää viiveaikoja, parantaa pelin suorituskykyä vanhemmilla konekokoonpanoilla, todenmukaistaa fysiikkamallinnusta ja helpottaa uusien karttojen ja esineiden suunnittelua kehittäjänäkökulmasta. Dota 2 Reborn tulee tukemaan myös Source Filmmaker -videoeditoria, jonka avulla pelaajat voivat muun muassa kuvata omia Dota-lyhytelokuviaan pelin sisällä.

Lisää Dota 2 Rebornin uusista ominaisuuksista voi lukea täältä tai vaihtoehtoisesti pelin verkkosivuilta.

Lähde: Dota 2 Reborn, PC Gamer, VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja