Uudistuneet rajaseudut odottavat – No Man's Skyn ilmainen ja mittava Frontiers-päivitys on saapunut / Uutiset / pelaaja.fi

Uudistuneet rajaseudut odottavat – No Man's Skyn ilmainen ja mittava Frontiers-päivitys on saapunut

1.09.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
No Man's Sky, Frontiers, Hello Games, päivitys

No Man's Skyn alati kasvava ja kehittyvä maailma on jatkanut taas kasvamista ja kehittymistä uudella mittavalla sisältöpäivityksellä. Tuorein päivitys kantaa nimeä Frontiers ja sen keskeisin lisäys ovat pelimaailmasta vastaisuudesta löytyvät muukalaissiirtokunnat.

No Man's Skyn muiden osa-alueiden tavoin siirtokunnat ovat pelimaailmaan proseduraalisesti lisättäviä kohteita, joten niistä kunkin pitäisi olla aina omalla tavallaan uniikkeja tapauksia. Niiden sisällä pelaajat voivat ansaita asukkaiden luottamusta ja nousta näin siirtokuntien valvojiksi, jotka voivat vaikuttaa kylän laajenemissuunitelmiin ja nimeen sekä järjestää muun muassa festivaaleja sen sisällä.

Vastuutakin siirtokunnan hoitamisesta on toki luvassa. Sentinel-robotit saattavat aika ajoin kiinnostua kasvavista kylistä ja hyökätä niiden kimppuun, joten puolustusvalmiin asuinpaikan rakentaminen on tärkeätä. Asukkaat saattavat ajautua keskenään myös kiistoihin, jotka pelaajien on ratkottava oman parhaan harkintansa mukaan.

Menestyvän siirtokunnan luotaamisesta pelaajia palkitaan muun muassa tasaisella virralla erilaisia resursseja.

Muita No Man's Skyn Frontiers-päivityksen lisäyksiä edustavat esimerkiki hajanaiset visuaaliset viilaukset ja uusi joukko tallennuspaikkoja. Rakentelumekaniikkoja on pyritty niitäkin parantelemaan.

Pitkän listan Frontiersin muutoksista voi lukaista sille omistetuilla kotisivuilla. Ohessa on myös sen oma traileri.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.