Uudistunut Gauntlet seikkailee PS4:lle – myös räiskintä demokration puolesta kovenee

Uusin Gauntlet saavuttaa vielä PS4:nkin. Pelin kehittänyt Arrowhead Game Studios laajentaa pian myös Helldiversia.

7.7.2015 17:34

Pc:lle viime vuonna saatu uusi Gauntlet-sarjan osa on saapumassa seuraavaksi myös PlayStation 4:lle. Peli on tarkoitus julkaista uudelle alustalla kuluvan kesän aikana nimellä Gauntlet: Slayer Edition ja sen hinnaksi kaavaillaan 20 euroa.

Gauntlet: Slayer Editionin ei pitäisi olla suora käännös jo olemassaolevasta pc:n Gauntlet-pelistä. Sen sijaan se tulee sisältämään samat uudistukset, joita kehittäjä Arrowhead Game Studios on työstänyt pc-versioon myös viimeisten kuukausien aikana. Näihin lukeutuvat muun muassa uusi pelitila, monipuolistettu kenttätarjonta sekä kourallinen uusia hirviöitä, kykyjä ja aseita.

Uudistettu Gauntlet ei ole kuitenkaan ainut tuotos, jota Arrowhead on hiljattain valmistellut PlayStationeille. Keskiviikkona studiona yhteistyövetoinen räiskintäpeli Helldivers saa nimittäin myös uuden ilmaisen laajennuksen, jonka myötä peli saa niin kolme uutta Enemy Master -hirviötä kuin myös lisää trophy-saavutuksia. Samalla myyntiin tuodaan myös uusia pieniä noin 3-4 euron hintaisia lisävarustepaketteja, joilla omaa asearsenaaliaan voi halutessaan kasvattaa entisestään.

Elokuun 26. päivä kauppoihin ollaan saamassa myös fyysinen versio Helldiversista. Super-Earth Ultimate Editioniksi kutsuttu versio sisältää levyllisen version pelin PlayStation 4 -versiosta, minkä lisäksi mukaan saa pääsyn myös Helldiversin PS3- ja Vita-versioihin sekä pelin 12 lisäsisältöpakettiin. Myös Helldivers-aiheinen dynaaminen PlayStation 4 -teema on ujutettu mukaan.

Lähde: PlayStation Blog, Arrowhead Game Studios

Lisää luettavaa