Silent Hill 2:n uusioversiosta luvataan alkuperäiselle pelille uskollista kokemusta.

Viime vuonna paljastettua Silent Hill 2:ta kehittävä Bloober Team on kommentoinut asiaa äskettäin antamassaan haastattelussa. Studion markkinointijohtaja Anna Jasińskan mukaan klassikkopelin uudistaminen uudelle sukupolvelle tuo mukanaan myös uusia paineita.

– Paineita on paljon, koska kyseessä on yksi kaikkien aikojen parhaista psykologisista kauhupeleistä, Jasińska kommentoi.

Vaikka Bloober Team aikookin modernisoida lähes 22-vuotiasta peliä, ei alkuperäisen pelin faneilla ole syytä huoleen liian suurista muutoksista. Jasińska kertoo studion aikovan pysytellä uskollisena alkuperäiselle pelikokemukselle.

– Pysyttelemme alkuperäisessä tarinassa samalla kun kehitämme pelattavuuden uudelleen ja rakennamme grafiikan uusiksi alusta alkaen. Tämän vuoksi Konami uskoikin uusioversion kehityksen meille alun perin. Yksi näkyvistä muutoksista on olkapään yli kuvattu kamerakulma, joka muutti joidenkin ikimuistoisten kohtausten näkökulmaa, mutta samalla merkitsi uudistuksia myös taistelujärjestelmään.

Silent Hill 2:n uusioversiolle ei ole toistaiseksi kerrottu julkaisuaikataulua. Uusioversion ohella Konami on paljastanut työn alla olevan kaksi uutta julkaisua, joiden lisäksi toistaiseksi vahvistamaton PlayStation 5 -julkaisu Silent Hill: The Short Message on putkahtanut julkisuuteen ikärajaluokitusten kautta.

Lähde: DreadXP

Lisää luettavaa