Uusi alku ja Kuu odottavat – Final Fantasy XIV: Endwalker paljastui aina PS5-versiota myöten / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi alku ja Kuu odottavat – Final Fantasy XIV: Endwalker paljastui aina PS5-versiota myöten

6.02.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Final Fantasy XIV: Endwalker, FFXIV, Final Fantasy, Final Fantasy 14, Endwalker, Square Enix, MMO, laajennus,

Square Enix on paljastanut neljännen suuremman laajennusosan Final Fantasy XIV -massiiviroolipeliinsä. Myöhemmin syksyllä julkaisunsa saa Endwalker, jonka kerrotaan tuovan päätökseensä pelissä pitkään jatkuneen Hydaelyn & Zodiark -tarinan ja luo näin pohjan samalla uudelle alulle.

Suunnaksi Endwalkerissa otetaan niin Garlemaldin keisarillinen keskus Thavnair kuin myös itse Kuu, jotka tuovat mukanaan tietysti uusien luolastojen, asuinalueen, varusteiden ja aktiviteettien kaltaisia lisukkeita. Muun muassa Fina Fantasy X:stä tuttu Anima suuntaa peliin uutena vaarallisena haasteena.

Tasokatto nousee samalla leveliin 90 ja uusia ammatteja on niitäkin tietysti luvassa. Ensimmäisenä paljastuksensa on saanut parantajakeskeinen Sage, josta löytää esittelyvideon alta yhdessä Endwalkerin julkistusanimaation kanssa.

Endwalker ei jää pelkästään vain Windows-, Mac ja PS4-pelaajien iloksi, sillä Final Fantasy XIV on suuntaamassa tänä vuonna myös PlayStation 5:lle. Siitä järjestetäänkin avoin beta huhtikuun 13. päivä alkaen. PS4-version omistajat pääsevät mukaan heti ilmaiseksi ja muutkin voivat kokeilla sitä pelin Trial-version muodossa.

PS5:llä Final Fantasy XIV:n luvataan hyötyvän niin paremmasta ruudunpäivityksestä, nopeista lataustauoista ja 4K-resoluutiosta. Esittelytrailerin siitäkin löytää alta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja