Uusi ammatti, pelattava rotu ja lisää matkakohteita – Final Fantasy XIV: Shadowbringers näyttäytyy taas tuorein videoin / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi ammatti, pelattava rotu ja lisää matkakohteita – Final Fantasy XIV: Shadowbringers näyttäytyy taas tuorein videoin

23.03.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Uusi joukko yksityiskohtia on tullut julki Final Fantasy XIV:n lähestyvästä Shadowbringers -laajennuksesta. Tokiossa järjestetyssä pelin fanitapahtumassa Square Enix toi julkisuuteen erityisesti joukon tuoreita trailereita, jotka ovat auttaneet esittelemään lisärin muutamia lisäyksiä.

Videoiden myötä paljastuksen on saanut niin kokonaan uusi vahingontekemiseen erikoistunut tanssija-ammatti sekä pelattava Hrothgar-rotu. Aiemmin tällä saralla lisärin on jo tiedetty esittelevän peliin pupukorvaiset Vierat sekä gunblade-aseita heiluttevan Gunbreaker-ammatin.

Muuten esittelyn kohteina ovat olleet Shadowbringersiin kuuluvat alueet The Crystarium, Lakeland ja Eulmore. Laajennuksen näyttävästä animaatiotrailerista on julkaistu jälleen myös tuore versio, joka pidentää pätkää jälleen muutamilla uusilla kohtauksilla. 

Shadowbringersin tuomat seikkailut käynnistyvät heinäkuun 2. päivä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän JetRam kuva
JetRam

Usean vuoden tätä pelannut ja innolla odotan lisäriä! Mutta aikamoinen myrsky näistä uusista paljastuksista syntynyt kun Dancer ei olekaan uumoiltu Healer-classi ja nuo uudet rodut on gender-lukittuja - mikä on hyvin outo veto ottaen huomioon että pelin alkuaikoina juuri päinvastaisesti tehtiin muutamalle lukitulle rodulle ne vastakkaiset sukupuolet.

Nostoja