Uudet pelikuvalla kyllästetyt trailerit ovat saapuneet esittelemään aina vain laajemmin marraskuussa ilmestyviä Pokémon Brilliant Diamond– ja Shining Pearl– roolipelejä sekä tammikuussa meitä odottavaa Pokémon Legends: Arceus -seikkailua.

Diamond– ja Pearl-uusioversioista näytteille tuodaan paluun tekevä Pokétch-työkalu, joka auttaa jälleen muun muassa piilotettujen esineiden etsinnässä ja toimii tapana kutsua villejä taskuhirviöitä suorittamaan pelimaailman tutkimisessa avittavia Hidden Move -liikkeitä. Poffins-leivosten valmistaminen ja Amity Square -hengailualue tekevät nekin pelissä paluun.

Pokémon Legends: Arceus –videon keskiössä ovat pelin tarjoamat erilaiset liikkumismahdollisuudet, uudet kohdattavat hahmot ja pelaajan tukikohtana toimiva Jubilife-kylä. Viitteitä annetaan myös uuden Kleavor-taskuhirviön kanssa käytävästä pomotaistelusta, joka voi koostua sekä pokémoneilla että ilman taskuhirviöitä käytävistä kamppailuosuuksista.

Tarkalleen ottaen Shining Pearl ja Brilliant Diamond ovat yhä tulossa Switchille 19. marraskuuta. Pokémon Legends: Arceuksen vuoro koittaa 28. tammikuuta.

Lisää luettavaa