Uusi Assassin's Creed pc:lle tänään – katsasta eeppinen julkaisutraileri / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi Assassin's Creed pc:lle tänään – katsasta eeppinen julkaisutraileri

19.11.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
6
Uusi Assassin's Creed pc:lle tänään – katsasta eeppinen julkaisutraileri

Assassin's Creed Syndicate saapuu tänään kuukauden odottelun päätteeksi vihdoin pc:lle.

Ubisoft juhlistaa pelin pc-version julkaisupäivää menevällä trailerilla, joka houkuttelee tomeran toiminnan pariin eeppisin hidastuksin ja räjähdyksin. Meno on lähes hämmentävän näyttävää ottaen huomioon pelisarjan salamurhateeman, mutta Syndicaten päähenkilökaksikon rellestämistä katselee silti mielellään. Taustalle on viskattu svengaavan soundtrackin ohella myös muutamia konsoliversion pelimedialta keräämiä taktisia kehuja. 

Jos pelin laitevaatemukset hiipivät tutkan alta pari viikkoa sitten, ne voi katsastaa vielä varmuudeksi täältä. Trailerin puolestaan voi katsoa kokonaisuudessaan alta.

Pc:n ohella Assassin's Creed Syndicate on saatavilla myös PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Pelaajan lukijoiden mietteitä konsoliversioista voi lukaista täältä.

Lähde: GameSpot

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Ubisoft siis harrastaa tätä paskaa vieläkin. El jatkoon.

Käyttäjän Bleemak kuva
Bleemak
Lainaus käyttäjältä snaketus

Ubisoft siis harrastaa tätä paskaa vieläkin. El jatkoon.

On se snaketus armoton tuomari, kun ei huoli jatkoon henkilöä joka toistaa melkein samaa temppua ties kuinka monetta kertaa :D

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tämän voisi alelaarista jopa ostaa kun on kehuttukin, että olisi muka vaihteeksi hyväkin. Katsotaan sitten jatkoa uudestaan. Tosin eiköhän se seuraava ole sitten tämän kopio, josko tämäkään hirveästi aiemmista eroaa.

Käyttäjän Kertsu kuva
Kertsu
Lainaus käyttäjältä Bleemak

Lainaus käyttäjältä snaketusUbisoft siis harrastaa tätä paskaa vieläkin. El jatkoon.

On se snaketus armoton tuomari, kun ei huoli jatkoon henkilöä joka toistaa melkein samaa temppua ties kuinka monetta kertaa

Miksihän tämä henkilö edes lukee näitä uutisia ja kommentoi jos ei kerran kiinnosta.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus käyttäjältä Kertsu

[quote='käyttäjältä Bleemak']Lainaus käyttäjältä snaketusUbisoft siis harrastaa tätä paskaa vieläkin. El jatkoon.

On se snaketus armoton tuomari, kun ei huoli jatkoon henkilöä joka toistaa melkein samaa temppua ties kuinka monetta kertaa[/quote]

Miksihän tämä henkilö edes lukee näitä uutisia ja kommentoi jos ei kerran kiinnosta.

Siksi koska nimenomaan kiinnostaa. Ei vain klikkaa oikein olla toisen luokan kansalainen. Mun euro on Ubisoftille ilmeisesti vain 0,76 euroa. Olen kaikkein kriittisin asiota kohtaan mistä välitän eniten, koska haluan niiden olevan mahdollisimman hyviä ja laadukkaita. En sokeasti hymyissä suin ota vastaan näiden firmojen hevonpeetä. Jännää kuinka jotkut ei sitä ymmärrä. Tässä maailmassa kaikki pitää ansaita ja tällaisella selkeällä konsoiversoiden voiton maksimoinnilla, eli julkaistaan peli pc:lle vain sen takia vähän myöhemmin ei ansaitse pc-pelaajan kunnioitusta eikä varsinkaan rahoja. Tekisi mieli käydä hakemassa piratebay edition, mutta en harrasta sitä enää.

Käyttäjän the big bang kuva
the big bang

Snaketus on hyvä ja lähettää Ubisoftille palautetta. Jos englanti ei taivu, nii kai sieltä Ubisoft Suomi löytyy. Tuskin he käyvät Pelaajan nettisivuilla katsomassa, että mitäs pojjaat ovat sanoneet meijän pelistä.

Jos olis hieman positiivinen, nii maailma voisi näyttää valoisammalta.

Täytyy kyllä itse myöntää, etten tätä täyteen hintaa tule ostamaan, koska on se Ubisoft sen verran vekkuli yhtiö.