Uusi Assassin’s Creed -trilogia vahvistui – suuntana niin Kiina, Intia kuin Venäjä

Viime vuonna paljastaunut Assassin's Creed Chonicles: China onkin osa kokonaista trilogiaa. Luvassa on Kiina-seikkailujen ohella niin Intiaan kuin Venäjälläkin sijoittuvia koitoksia.

1.4.2015 18:47

Ubisoft on paljastanut kokonaisen joukon uutta tietoa liittyen tulevaan Assassin’s Creed Chronicles: China -peliin. Viime vuonna paljastetun sivulta kuvatun latausseikkailun on nyt vahvistettu olevan osa uutta kokonaista Assassin’s Creed Chronicles -trilogiaa, joka ajan myötä vie pelaajat Kiinan ohella myös Intiaan ja Venäjälle.

Assassin’s Creed Chronicles: China on trilogian peleistä ensimmäinen ja se julkaistaan Euroopassa viimeistään huhtikuun 22. päivä. Peli sijoittuu 1500-luvun Kiinaan ja siinä seikkailemaan päästään Assassin’s Creed: Embers -lyhytelokuvasta tutulla Shao Junilla.

Myöhemmin saapuvassa Chronicles: Indiassa pelaaminen tapahtuu vuorostaan vuonna 1841 assassiini Arbaaz Mirilla, jonka Assassin’s Creed -fanit saattavat muistaa sarjakuvasta Assassin’s Creed: Brahman. Chronicles: Russia sijoittuu sen sijaan vuoden 1918 Venäjälle ja kertoo Nikolai Orelovin tarinan. Nikolai on peräisin sarjakuvista The Fall ja The Chain.

Kukin peleistä on määrä tuoda vielä tämän vuoden puolella niin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle kuin pc:llekin. Pelit on kehittänyt brittiläisstudio Climax.

Lähde: Ubisoft

Lisää luettavaa