Uusi BioWare-peli Anthem sai viimein kunnollisen paljastuksen – tätä olisi luvassa / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi BioWare-peli Anthem sai viimein kunnollisen paljastuksen – tätä olisi luvassa

12.06.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
10

BioWare on esitellyt viimein ensimmäistä kertaa kunnolla uuden Anthem-pelinsä. Viikonloppuna julkaistun lyhyen kiusoittelutrailerin rinnalla pelistä on julkaistu nyt ihan kunnollista pelikuvaakin, joka antaa jo varsin monipuolisen kuvan tulevan pelin annista.

Kuten julkaisija Electronic Arts on antanut jo aiemmin ymmärtää, ei Anthem ole enää suoranaisesti uusi roolipeli BioWarelta. Sen sijaan peli luottaa kolmannesta persoonasta kuvattuun räiskintätoimintaan, jossa vauhdikas ja lennokas liikkuvuus ovat eräitä sen pelattavuuden pääpilareita. Pelin näyttävä maailma on myös avoin tutkia ja siellä päästään remuamaan kavereiden kanssa.

Kehitteillä Anthem on Battlefieldista tunnetun DICEn kehittämällä Frostbite-pelimoottorilla. Ulos se on tarkoitus saada ensi vuoden syksyllä PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Joulupukki kuva
Joulupukki

Jaahas, köyhän miehen destiny. Ei kiitos.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus käyttäjältä Joulupukki

Jaahas, köyhän miehen destiny. Ei kiitos.

Ja kummasti meikäläisen silmään tämän näyttää kyllä moninkertaisesti kiinnostavammalta kuin Destiny :D

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Destiny vibat tästä tuli itsellekin. Mielenkiinto lopahti heti kättelyssä siihen, että kyseessä oli kuin olikin taas yksi ammuskelu ja vieläpä vain moninpeli sellainen. Ihmeitä pitää tapahtuu, että löydän itseni tätä joskus pelaamasta. Yhden asian tässä elämän varrella tosin olen oppinut, never say never.

Käyttäjän Joku Sankari kuva
Joku Sankari

Näyttää Mass Effect Andromeda spinoffilta. Muuri on ehkäpä tämän hetken käytetyin juonielementti : Attack on Titan, GoT ...

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ihan hiton siistiä tuo lentely ja vielä toiseen potenssiin kun syöksyttiin suoraan sukeltamiseen! Ainoa mikä ei niin innosta, on tuo random-meno kuten Destinyssä ja Divisionissa. Toivottavasti ei ole samoja ärsyttävyyksiä tässä, eli lähinnä sitä toistoa ja grindiä. Hyvin vahva ehdokas kaveripeliksi!

Lainaus käyttäjältä Riepu

Ja kummasti meikäläisen silmään tämän näyttää kyllä moninkertaisesti kiinnostavammalta kuin Destiny

Sama homma ja ainoa downside on se, että se näyttää Destinyltä. Itse kun en siitä sitten innostunut. Samoin Division ei iskenyt ja tässähän on nyt saman jutun peli. No, Horizon: Zero Dawn todisti että jo pelkkä mielenkiintoinen miljöö voi riittää.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus käyttäjältä Joulupukki

Jaahas, köyhän miehen destiny. Ei kiitos.

Jaa ei tämä minusta köyhän miehen borderlandsiltä näytä mitä siis destiny on. Enemmän uudelta mass effectiltä näyttää, eli ehkä ostoon meneepi.

Käyttäjän Provenmental kuva
Provenmental

Peli kyllä näytti upealta ja tuo räiskintä saattaa olla ihan ok hetken, mutta jos tuo koko muukin peli on pelkkää samaa räiskintää paremman lootin toivossa niin ei jatkoon. Destiny ei napannut, eikä nappaa tämäkään, mikäli sen sisältö on noin yksipuolisen kuivaa, oli se kuinka näyttävää hyvänsä.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Eli BioWare on nyt just another moninpeliräiskintätehdas, koska EA:llahan tämä puoli ei ole aikaisemmin ollut riittävän hyvin edustettuna. Office closing in 10, 9, 8, 7,...

Käyttäjän bumdle123 kuva
bumdle123

Konsolien vakiomallien tehot tulevat rajoittamaan pelin sisältöä tavalla tai toisella ja se osittain huolettaa sekä tuo loppuun kulunut konsepti joka johtaa grindaamiseen eli Legendary sun muut ase arvot. Ei jatkoon.

Käyttäjän mur72 kuva
mur72

Bioware palaa MDK juurilleen? Ei herätä suurta innostusta, mutta eipä herättänyt Zero Dawnikaan trailereiden perusteella.

Nostoja