Borderlands 2:n hahmokaarti kasvaa ensi toukokuussa jälleen yhdellä uudella hahmolla. Kehittäjä Gearbox on paljastanut tänään Krieg the Psycho -nimisen persoonan, jonka voi saada itselleen noin kymmenellä eurolla tai 800 Microsoft-pisteellä.

Kriegin erikoisalaa ovat pelissä lähitaistelut, joiden kanssa pelaajien toivotaan ottavan toistuvia riskejä. Hahmon kykypuut kannustavat nimittäin joko vahingon saamiseen tai sen jatkuvaan tekemiseen, minkä ohella tämä pystyy erikoiskykynsä ansiosta parantamaan itseään vihollisia vaurioittamalla.

Uuden hahmon ohella Gearbox on vahvistanut tänään, että odotettu tasokaton korotus tapahtuu pelissä huhtikuun 2. päivä. Moista ei kuitenkaan tehdä pelissä päivityksellä, vaan Ultimate Vault Hunter’s Pack -nimisen lisäsisällön avulla.

Paketti on ilmainen pelin kausikortin hankkineille, mutta mikäli moista ei löydy, joutuu siitä maksamaan noin viitisen euroa. Tasoja se tuo peliin lisää 11, minkä ohella sen mukana saadaan myös joukko uusia voimakkaita Pearlescent-varusteita.

Ilmaistakin sisältöä on kuitenkin luvassa samana päivänä. Tuolloin päivitys tuo Borderlands 2:een uuden Ultimate Vault Hunter -kokonaisuuden. Kyseessä on tasolla 50 oleville hahmoille tarkoitettu uusi New Game+ -tyylinen pelitila, joka nostaa pelin vaikeustasoa entisestään.

Uusi kampanja on Borderlands 2:een myös parhaillaan tekeillä. Sen voi odottaa saapuvan peliin kesäkuun lopulla. Siihen todennäköisesti liittyen Gearbox näytti PAX East -tapahtumassa oheisen pelisivusto Polygonin nappaaman videon, jossa Tiny Tina -hahmo pelaa Bunkers & Badasses -nimistä peliä yhdessä ensimmäisen Borderlandsin sankareiden kanssa.

Lähde: Eurogamer, IGN, Polygon

Lisää luettavaa