Uusi Borderlands sanoo hyvästit vanhalle konsolisukupolvelle / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi Borderlands sanoo hyvästit vanhalle konsolisukupolvelle

5.02.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
4

Kehitteillä oleva uusi Borderlands-peli näyttää jättävän vanhan konsolisukupolven taakseen.

Julkaisija Take-Two Interactiven johtaja Karl Slatoff kertoi yhtiön taannoisessa tilinpäätöksessä uuden Borderlandsin olevan tekeillä "nimenomaan uudelle sukupolvelle". Vaikka lausahdus ei varsinaisesti sulje edellisen konsolisukupolven koneita kokonaan pois, ne lienevät jo parhaat päivänsä nähneet, eikä täysi siirtymä nykysukupolvelle yllättäisi.

Uuden pelin sisällöstä ei ole vielä mainittu halaistua sanaa. Huhumylly Borderlands 3:n ympärillä jauhaa, mutta aivan virallista varmistusta kolmannesta täysiverisestä osasta ei ole saatu. Kehittäjä Gearboxin johtaja Randy Pitchford kuitenkin painotti uutukaisen tärkeyttä tammikuisessa työpaikkailmoitustwiitissään.

Uuden Borderlandsin julkaisuaikataulu ei ole vielä tiedossa. Borderlands-nannaa saadaan Xbox Onelle ja Playstation 4:lle kuitenkin jo 27. maaliskuuta The Handsome Collection -kokoelmapaketin muodossa. 

Lähde: GameSpot

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Kannattaisi enemmänkin alkaa tekemään tätä siirtymistä. Sanon tämän vaikka itselläni on yhä vain exgen-koneita. Saisi jollain tapaa edes pelattua nämä exgen-pelit ennen kuin siirtyy uuteen polveen. Vaikka toki ne rinnankin tulevat olemaan käytössä mutta eiköhän se joka tapauksessa siirry jossain vaiheessa kuitenkin. Onhan tuossa läski PS2:kin yhä televisiossa kiinni mutta ehkä kerran tai pari kertaa vuodessa sitä käyttää. Silläkin vain Buzzia, jota ei ole vain ole tullut ostettua uudemmalle vehkeelle.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Vai että ihan sellasta temppua meinaavat. Mä kun luulin, että kaikki pelit tulisivat maailman tappiin asti myös pösö kolmelle sekä äks ympyrälle. Ei hitto, mutta sittenhä täytyy mennä kauppaan ja vuosikymmenen jälkeen ostaa uusi konsoli, apua nyt jää vuokrat maksamatta.

Käyttäjän Yerted kuva
Yerted

Erittäin hyviä uutisia

Käyttäjän Rolle-87 kuva
Rolle-87

Kieltämättä alkanut huomaamaan näiden multiplatform pelien heikot esitykset wanhalla konsolipolvella. Jarruttelevat varmasti myös uusien pelien ulkonäköä. Uudet tuulet sais jo puhaltaa minun puolestani. Kyllä minäkin vielä välillä pelailen PS3:lla ettei se nyt hautaan jouda, mutten ole sille ostanut kuin muutamat bilepelit vuoden sisään..