Aivan näillä näppäimin paljastettavan Call of Duty: Infinite Warfaren julkistustraileri on vuotanut verkkoon.

Virallisen pelijulkistuksen povataan tapahtuvan myöhemmin tänä iltana, mutta teoksen ensimmäinen traileri on jo lipsahtanut ihmisten ilmoille. Traileri varmistaa huhut äärifuturistisesta miljööstä: taistelua käydään paitsi maan kamaralla, myös avaruudessa, ja sodankäynti näyttää olevan pitkälti teknologista pullistelua. 

Traileri ei edelleenkään juuri tarkenna, millaisen vastaikkainasettelun pelaajat tulevat Infinite Warfaren puitteissa kohtaamaan, tai keitä aiemmin julkaistuissa kiusoitteluvideoissa esiintyneet viholliset ovat. Yksityiskohdat kuitenkin selvinnevät mitä luultavimmin tänä iltana puoli yhdeksältä Suomen aikaa, kun Activision polkaisee Twitch-kanavallaan käyntiin Call of Dutyn tulevaisuutta koskevan livelähetyksen.

Päivitys 2.5. kello 14.15: Activision on nyt virallisesti vahvistanut Call of Duty: Infinite Warfaren olevan seuraava Call of Duty -sarjan osa. Marraskuun 4. päivä PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle julkaistava peli laajentaa sodankäynnin tällä kertaa tosiaan Maan ulkopuolelle, joskaan omaa aurinkokuntaamme toiminta ei sentään näytä vielä ohittavan.

Kauppoihin pelistä saadaan ainakin sekä perusversio että myös hieman tuhdimpi Legacy Editioniksi kutsuttu erikoisversio. Erikoisversioon Activision pakkaa mukaan Call of Duty 4: Modern Warfaren PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja nykytietokoneille remasteroidun latausversion, joka kattaa sekä pelin koko kampanjan että myös kymmenen moninpelikarttaa.

Infinite Warfaren kehittää odotetusti pelistudio Infinity Ward. Tiedossa ei tarkalleen ole, kuka on hoitanut Modern Warfaren remasteroihinnin.

Lähde: VG247, DualShockers

Lisää luettavaa