Uusi Civilization-lautapeli paljastettiin, Resident Evil 2 halutaan sekin analogiseen muotoon

Civilization saa uuden lautapelin Fantasy Flight Gamesilta. Samalla toinen pelivalmistaja Steamforged kaavailee lautapeliversiota Resident Evil 2:sta.

15.8.2017 19:32

Lautapelivalmistaja Fantasy Flight Games on jatkanut videopeleihin pohjautuvien tuotteiden paljastamista. Aiemmin viime viikolla se ilmoitti tehtailevansa virallista Fallout-lautapeliä, ja nyt työn alla sillä on vahvistunut olevan myös Civilization-sarjaan pohjautuva Sid Meier’s Civilization: A New Dawn.

Kahdesta neljälle pelaajalle suunniteltu A New Dawn seuraa Civilization-pelien perusideaa päästäen taktikoijat hallinnoimaan omaa sivilisaatiotaan muinaishistoriasta nykypäivään. Valittavaksi pelissä saadaan joukko erilaisia hallitsijoita, joilla havittelemaan voi lähteä muutamaa erilaista voittomahdollisuutta. Barbaarihyökkäyksien tapaisilta pelimaailman erikoistapahtumilta ei tietysti voi myöskään pelaamisen yhteydessä välttyä.

Julkaisua Fantasy Flight Games tavoittelee A New Dawnille vuoden lopuksi.

Kyseessä on toinen Civilization-lautapeli yhtiöltä. Sen aiemmin tekemä Civilization: The Board Game julkaistiin alunperin jo seitsemisen vuotta sitten. Pari vuotta sitten Fantasy Flight Games teki myös analogisen version Civilization-kehittäjä Firaxiksen luoman XCOM: Enemy Unknown -pelin pohjalta.

Dark Souls -lautapelin hiljattain luonut Steamforged on vuorostaan ilmoittanut, että se olisi antamassa seuraavaksi vastaavan käsittelyn Resident Evil 2:lle. Peliä varten on tarkoitus käynnistää Dark Soulsin tapaan Kickstarter-kampanja myöhemmin syksyllä.

Hirveästi tietoja Resident Evil 2 -lautapelistä ei ole vielä tarjolla. Steamforged on lähinnä luvannut yllättää pelaajat iloisesti ja kertonut sen riveistä löytyvän runsaasti alkuperäisen videopelin faneja.

Lähde: Fantasy Flight Games, Steamforged

Lisää luettavaa