Uusi Death Stranding -mainospätkä voisi yhtä hyvin olla Postin rekrytointivideo / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi Death Stranding -mainospätkä voisi yhtä hyvin olla Postin rekrytointivideo

4.10.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
8
Death Stranding, Posti, Kojima, Hideo Kojima, Kojima Productions,

Sony ja Kojima Productions ovat käyttäneet hyödyksi jälleen yhden tilaisuuden kiteyttää yhteen kaiken sen, mistä Death Strandingissa on kyse. Vähän reilun kuukauden päässä siintävästä pelistä on julkaistu tuore mainosvideo, jossa päähenkilö Sam kohtaa monia ongelmatilanteita yrittäessään yhdistää sirpaloituneen Amerikan uudelleen paketteja kantamalla.

Matkan varrella Samin tielle asettuvat niin hankalan maaston, pakettiryövärien, jättiläismäisten haamuolentojen kuin kuolemaan kytköksissä olevien kraatereiden kaltaiset haasteet. Mikäli mukaan oltaisi ujutettu vielä ruohonleikkuutta, kuvastaisi video siis täydellisesti suomalaisen postinkantajan urhoollista elämää.

Death Stranding tulla tupsahtaa PlayStation 4:lle marraskuun 8. päivä. Samana päivänä saataville ilmestyy digitaalisesti pelin oma musiikkialbumi Timefall, josta tarjoiltiin maistiaisia aiemmin viikolla.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou

Palkka on varmaan parempi...

Käyttäjän Polkuvene kuva
Polkuvene

Voishan se olla toki mikäli Posti todellisuudessa toimittais jotain ajallaan

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Saisivat pian ilmoittaa jo että koska tulee muut kuin PS4 versio pelistä

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Starring Mads Mikkelsen as Heikki Malinen.

Käyttäjän Vaapukkamehuw kuva
Vaapukkamehuw
Lainaus Polkuvene

Voishan se olla toki mikäli Posti todellisuudessa toimittais jotain ajallaan

Taistelu lajittelukoneita vastaan on vaikeampaa kuin luulet. Postin johto on moneen otteeseen yrittänyt lähestyä heitä kirjeillä ja pyytää rauhanneuvotteluihin, mutta he ovat repineet jokaisen niistä palasiksi.

Toisin kuin muun paskan elektroniikan kohdalla, nyrkillä lyöminen ei herätä lajittelukoneissa reaktioita suuntaan tai toiseen. Jopa Postin palkkaamat elektroniikkahuollon palkka-asentajat ovat aseettomia niitä vastaan – ja kyseessä on sentään erikoisjoukko, joka on erikoistunut sähkölaitteita vastaan käytävään sotaan.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tämä peli ei kyllä herätä kauheasti ostamishaluja. Kiinnostaa kyllä seurata millaisen vastaanoton saa ja sen kautta sitten pitää itsekin harkita ostohommia. Tällä hetkellä tosin kuva pelistä on sellainen että ei kauheasti kiinnosta jossain tyhjässä maailmassa jakaa postia. Olkoonkin että siellä on joku Kojiman happoinen kertomus sen ympärillä.

Jo MGSV oli maisemiltaan hyvin tylsä & geneerinen vaikka itse tekeminen ihan viihdyttävää olikin. Tarina taas jäi kesken ja oli muutenkin aika unohdettava verraten varsinkin muihin sarjan peleihin. MGSV siis lienee myös yksi syy miksi ei kauheasti ole kiinnostusta päästä pelaamaan. Katsellaan nyt silti.

PS. Pisteet, peukut sun muut kuvauksesta postilaisen työpäivästä :D

Käyttäjän kribmeister kuva
kribmeister

Mitä enemmän meikä näkee tästä matskua sen vähemmän tää kyllä kiinnostaa. Onkohan Kojima unleashed oikeasti mikään hyvä juttu? Toivottavasti tulee hyvä mutta vähän kyllä haiskahtaa teennäiseltä artsy fartsy paskalta.

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy

Itseä peli kyllä kiinnostaa paljon ja koitan aika pimennossa olla kaiken infon suhteen. Kojima tekee sentään jotain erilaista kuin moni muu AAA-pulju. Ennakkotilattu jo Collectori.