Uusi Destiny työn alla - Nykyhahmolla voi pelata myös jatko-osassa / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi Destiny työn alla - Nykyhahmolla voi pelata myös jatko-osassa

10.12.2014 // Kirjoittanut: Jarkko Fräntilä
7

Bungien yhteisöpomo David Dague on kertonut IGN-saitille, miten Destiny-pelin hahmonsa voi siirtää tulevaisuudessa ilmestyvään Destinyn jatko-osaan.

- Pitkään jatkuvissa pelisarjoissa pelaajat kehittävät kiinteän suhteen pelattavaan hahmoonsa. Aiomme tehdä saman Destiny-pelin Guardian-hahmojen kanssa.

Marraskuussa Activisonin Eric Hirshberg kertoi, miten Bungie työstää jo uutta Destiny-peliä.

- Ei ole mikään salaisuus, että meillä on tarkoituksena tehdä Destinystä kymmenen vuotta kestävä pelisarja. Aiomme tehdä siihen rutkasti lisäpelattavaa ja kehittää tuotemerkkiä muutenkin eteenpäin, hän kertoi.

- On metkaa käppäillä ympäri studiota ja katsella kaikkia uusia aseita, joita työntekijämme ovat suunnitelleet Destiny-universumiin. Pelisarja elää koko ajan, ja suunnittelemme jatkuvasti uusia paikkoja ja uusia vihollisia, joita vomme peliin ympätä, hän jatkoi.

Destinyn ensimmäinen lisäsisältöpaketti The Dark Below ilmestyi eilen.

Lähde: CVG.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

jos vaikka siinä 2 osassa olisi sielukin vielä kun tänä eka oli vähän kuin tommonen ruumis ilman sielua

Käyttäjän Timoyr kuva
Timoyr

Alunperinhän Activision sain että sarjan ykkösosa kestäisi 10v. No, selväähän oli että Destiny oli pilkottu, näitä sitten myydään DLC:nä ja nyt jatko-osana.

Käyttäjän jmetsara kuva
jmetsara

Todellakin tuntuu, että kymmenen vuoden projekti on edessä. Just alkoi hahmosta tulla valmista, kun kaikki meni eilen uusiksi DLC:n takia.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard
Lainaus käyttäjältä Timoyr

Alunperinhän Activision sain että sarjan ykkösosa kestäisi 10v. No, selväähän oli että Destiny oli pilkottu, näitä sitten myydään DLC:nä ja nyt jatko-osana.

Kyllä,ainakin itsellä ollut koko ajan se käsitys, että 10- vuotis suunnitelma koski koko SARJAA, ei vain tätä yhtä peliä....en tajua mistä tuollainen täysin virheellinen käsitys on joillekkin syntynyt, sanoohan se jo järkikin, että Bungie ja Activision saavat huomattavasti paremmat rahat julkaisemalla usean pelin sarjaan, kuin 10 vuotta DLCtä yhteen ja samaan peliin hiaman MMO-pelien (jollaiseksi en ainakaan itse Destinyä laske) tyyliin.....ja ehtisihän siinä konsolisukupolvikin vaihtua todennäköisesti ainakin kerran, joten kyllä sitä omaa järkeä ja päättelykykyä saa käyttää.

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy

No itseasiassa mäkin käsitin et toi 10v suunnitelma oli et ne tukee nimenomaan tätä ekaa peliä lisäosilla ja jne....

Käyttäjän Gimble kuva
Gimble

Onneksi saa vanhan hahmon siirrettyä uuteen Destinyyn. Ei olisi riittänyt mielenkiintoa aloittaa kaikkea alusta.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt
Lainaus käyttäjältä Gimble

Onneksi saa vanhan hahmon siirrettyä uuteen Destinyyn. Ei olisi riittänyt mielenkiintoa aloittaa kaikkea alusta.

Niin on hyvä homma. Itse en myös edelleenkään ymmärrä, miten monet jaksaa jauhaa kolmella hahmolla joka päivä. Yhdelläkin hahmolla riittää tekemistä niin perhanasti. Varsinki ko tuo lisäri nyt tuli.

Nostoja