Uusi Digimon-roolipeli paljastui PlayStationeille / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi Digimon-roolipeli paljastui PlayStationeille

21.03.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Japanilainen roolipeli Digimon: Cyber Sleuth on saamassa jatkoa. Vielä tämän vuoden aikana nousevan Auringon maahan tuodaan PlayStation 4:ää ja Vitaa varten Digimon: Cyber Sleuth - Hacker's Memory, jota voidaan odotella myös Eurooppaan ja Amerikkaan asti ensi vuoden alussa.

Uuden pelin kehittää edellisosankin tehnyt Media.Vision, jonka aikaisempiin tekeleisiin lukeutuu myös Wild Arms -sarja ja Square Enixin Chaos Ring -mobiiliroolipelit. Hacker's Memoryssa pelattavaksi saadaan kokonaan uusi sankari Amazawa Keisuke, joka ajautuu seikkailemaan digitaaliseen maailmaan jouduttuaan syytetyksi rikoksesta, jota hän ei tehnyt.

Perusteiltaan Hacker's Memory näyttäisi nojaavan vahvasti edellispelissä jo nähtyihin ideoihin. Varsinaisia digimon-hirviöitä uusi peli on tarjoamassa koulutettavaksi noin 300 erilaista.

Ensimmäisen äänistä riisutun vilkaisun Digimon: Cyber Sleuth - Hacker's Memoryn pelikuvaan voi ottaa alta. 

Lähde: Bandai Namco Europe

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Voi pojat, kaikki nuo uudet Digimonit, Grademon, Unimon, Golemon, Volcamon, Cuthul...eikun Dagomon, muutamia joita en heti tunnista ja niitä on 300, sekä peli tulee Vitalle, take my money NOW!

Sormet ristiin että tuon 300 joukossa on neljä ennennäkemätöntä BAN-TOY:ta, (Bancho Mamemon, Bancho Lilimon, Bancho Stingmon, Bancho Golemon) haluan niin kovasti pelata niillä.

Käyttäjän Qlaos kuva
Qlaos

En aiemmin laskenut itseäni minkäänlaiseksi Digimon-faniksi, lähinnä kun en edes pentuna pahemmin siitä animesta välittänyt (Pokemon oli jo voittanut minut puolelleen) mutta päätin kuitenkin hankkia ekan Cyber Sleuthin koska vaikutti kunnon perinteiseltä vuoropohjaiselta ropetuksesta. Ja sitähän se oli ja huomasin että Digimoneistakin saa ihan mielenkiintoista settiä kun irrotetaan tarina niistä rasittavista mukuloista! Digimon World pitäis kans hankkia jossain välis ja tää menee kyl hankintaav varmaan jo heti julkaisus

Nostoja