Uusi Dragon Age siirtää edellisosien valinnat mukaan peliin erikoisella tavalla / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi Dragon Age siirtää edellisosien valinnat mukaan peliin erikoisella tavalla

7.10.2014 // Kirjoittanut: Jarkko Fräntilä
5

Pian se on täällä. Dragon Age: Inquistion on eräs vuoden odotetuimpia roolipelejä. Edelliset kaksi Dragon Age -peliä ovat olleet täynnä eeppisiä juonenkäänteitä, ja pelaajien valinnat ovat vaikuttaneet siihen, miten pelisarja on juonessaan eteenpäin edennyt.

Dragon Age: Inquisition jatkaa edellisten pelien tapahtumista, joten vanhat valinnat ovat tärkeässä osassa pelikokemusta. Nyt EA ja BioWare on kertonut lisätietoa hieman erikoisemmasta tavasta sisällyttää edellisten pelien valinnat uuteen Dragon Ageen.

Uudenlaisen järjestelyn nimi on Dragon Age Keep. Dragon Age Keepin avulla pelaaja valitsee erilaisista vastausvaihtoehdoista ne valinnat, jotka edellisissä pelisarjan osissa teki. Näiden avulla Inquisition sitten jatkaa edellisten pelien tapahtumista ja valinnoista. Erilaisia vastausvaihtoehtoja on yli 300 kappaletta.

BioWaren edustajien mukaan tallennusten ja niiden kautta valintojen siirtäminen uuteen peliin olisi ollut liian hankalaa. Dragon Age Keep kuulostaakin jonkinlaiselta kompromissiratkaisulta, mutta parempi näin. Hölmöhän se olisi pelata sarjan uusinta osaa niin, että edellisten osien aikana kuolleet hahmot olisivatkin yhtäkkiä hengissä.

Lähde: EA:n blogi.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Ihan hauska. Uudetkin Pelaajat voivat siten valita pelaamatta vanhoja.

Käyttäjän OdeForCruelty kuva
OdeForCruelty

En muista ainakaan Originsissa tekemistäni valinnoista enää oikein yhtään mitään, ja kakkosestakin vain pari. Hmm.

Käyttäjän Jore kuva
Jore

Joutuuko uudetkin pelaajat tekemään valinnat? Ei paljoa kiinnostaisi päättää Villen kohtalosta häntä tuntematta.

Käyttäjän H3kk3 kuva
H3kk3

Tuosta järjestelmästä oli PAX Primessa esittely ( jos haluaa kuulla tarkemmin miten juttu toimii; youtube-linkki). Mutta itse pidän tuosta järjestelmästä todella paljon, sillä origins on tullut pelattua sen verran monta kertaa lävitse etten itsekkään muista millä hahmolla mitäkin valintoja tehnyt.

Käyttäjän Warjo kuva
Warjo
Lainaus käyttäjältä kurrinen123

Ihan hauska. Uudetkin Pelaajat voivat siten valita pelaamatta vanhoja.

Kyllä, samaa mieltä. Myös Mass Effect 3:ssa sai mennä tuon kautta, tai sitten latausten kautta ellen väärin muista, toki siinä oli aika pelkistettyä se.

Nostoja