Uusi erikoinen Super Mario -roolipeli näyttää aina vain todennäköisemmältä / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi erikoinen Super Mario -roolipeli näyttää aina vain todennäköisemmältä

4.05.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Nintendo Switch vaikuttaisi hyvinkin saavan uuden Super Mario -roolipelin tänä vuonna. Jo pidemmän aikaa huhuillusta tuotoksesta on viimeisimpänä raportoinut peliblogi Kotaku, joka kertoo saaneensa nimeltä mainitsemattomalta lähteeltään ihan jo taidemateriaalia toistaiseksi vielä julkistamattomasta seikkailusta.

Mahdollisesti Mario + Rabbids Kingdom Battleksi kutsuttua Switch-peliä kehittää raporttien mukaan Ubisoft ja se on nimensä mukaisesti tuomassa yhteen sienivaltakunnan ja Ubisoftin hullut jänishahmot. Näillä näkymin peli on perustumassa vuoropohjaiseen toimintaan, joka tukee kuitenkin myös yhteistyöpeluuta. Sen moottorina hyrrää vastaavasti Snowdrop, jota myös The Division on käytellyt.

Ilmeisesti Mario + Rabbids Kingdom Battle voisi saada julkaisunsa elo-syyskuussa.

Ensimmäisenä uudesta Mario-roolipelistä huhuili aikoinaan ranskalaissivusto GamesBlog, jonka raportointia tuki myöhemmin pelikriitikko Laura Kate Dale. Julkistuksen se saanee vielä E3-pelimessujen tienoilla.

Lähde: Kotaku

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Mitä vuoropohjaiseen toimintaan tulee: voisi jo tulla se South Park 2 ja miksei myös Child of Lightille jatko-osa. Hyvin vähän pelailen pelejä, joissa on vuoropohjaisuutta millään tavalla mutta sekä SP2 että CoL iskivät täysillä. Jälkimmäinen oli ihan pelillisesti loistava sekä bonuksena todella kaunis teos ja South Park taas piti otteessaan huumorillaan ja överiydellään, vaikka toki senkin pelimekaniikka ihan toimiva oli.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Ensin olin että oho saadaan Mario -roolipeli, kunnes tajusin, että onhan näitä jo ollut Super Mario RPG:stä lähtien. Mitähän uutta tässä nyt sitten näiden kanien lisäksi olisi...?

Nostoja