Uusi erikoislaatuinen Zelda-peli Cadence of Hyrule paljastettiin / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi erikoislaatuinen Zelda-peli Cadence of Hyrule paljastettiin

20.03.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Nintendo ja kanadalaiskehittäjä Brace Yourself Games ovat paljastaneet yllättävän Zelda-sivuosan Switchille. Kevään aikana pihalle on tulossa Cadence of Hyrule, joka on Zelda-universumiin sijoitettu seuraaja Brace Yoruself Gamesin hittipeli Crypt of the Necrodancerille.

Crypt of the Necrodancerin tavoin Cadence of Hyrule on siis rytmipelin mekaniikoilla varustettu luolastoseikkailu. Pelissä tutkiskellaan satunnaisesti muodostuvia pelialueita taustalla jumputtavan musiikin tahtiin, joka määrittelee myös vihollisten liikehdinnän ja hyökkäykset. Zelda-vaikutteet näkyvät seikkailussa niin ympäristöissä, hahmoissa, musiikissa kuin tietysti varustetarjonnassakin.

Hanke on varsin yllättävä Nintendolle siinä mielessä, että sen ei ole totuttu antavan suurimpia sarjojaan näinkin isosti pienempien indiekehittäjien käsiteltäväksi. Cadence of Hyrulen julkistus onkin heti herättänyt kysymyksiä siitä, voitaisiinkin Nintendolta odottaa vastaavia tempauksia enemmän tulevaisuudessa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Hembbuli kuva
Hembbuli

Toisaalta antoihan Nintendo Mario ip:nkin jo Ubisoftin käsittelyyn, josta syntyikin varsin hyvä peli.

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

Kaksi Zelda-peliä tänä vuonna. Kummipoika repeää liitoksistaan.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

En ole varma tämän gameplaystä mutta graafisesti juuri sitä Zeldaa, josta itse ehkä eniten pidän. Toki myös Wind Waker on hieno.

Käyttäjän Ne-pa kuva
Ne-pa

Kiinnostelee ehdottomasti.
Siellä tehty IGN:n mukaan yhteistyötä japanilaisten kanssa joten laatua varmasti luvassa.

Nostoja