Uusi Fallout 4 -päivitys korjaa bugeja ja helpottaa uudisraivaajien elämää / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi Fallout 4 -päivitys korjaa bugeja ja helpottaa uudisraivaajien elämää

18.01.2016 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
6

Bethesda on tuomassa jälleen uuden päivityksen Fallout 4 -pelaajien ulottuville.

Fallout 4:n 1.3-päivitys on paraikaa betatestattavissa Steamissa. Päivitys sisältää ison joukon korjauksia pelin ominaisuuksiin ja tehtäviin, mutta mukana on myös muutamia kokonaan uusia ominaisuuksia. Fallout 4 -pelaajat voivat uuden päivityksen myötä kytkeä uusia pelin ulkoasua parantavia toimintoja. Lisäksi pelaajan hallitsemien tukikohtien ylläpitämisestä on tehty kertaheitolla huomattavasti helpompaa valikolla, joka kertoo mihin tehtäviin uudisraivaajat on määrätty.

Pc-pelaajat voivat hankkia Fallout 4 -betapäivitykset liittymällä testiin Steamin betavalikon kautta. Päivityksen odotetaan ilmestyvän lähiaikoina virallisesti pc:lle, jonka jälkeen se julkaistaan myös Fallout 4:n Xbox One- ja PS4-versioihin.

Lähde: Bethesda

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Vezzeli kuva
Vezzeli

No on tätä jo odotettukin.

Käyttäjän MastaKillah kuva
MastaKillah

Korjaakohan tämä päivitys nyt siis viimein tuon "Benevolent Leader" -trophyn? :D Itselläni kävi tuuri tuon trophyn kanssa (meni vain 4 tuntia), mutta moni taitaa edelleen sen kanssa tuskailla.

Käyttäjän Riffe kuva
Riffe

Kaksi perin vattumaista bugia tuli omalle kohdalle, kahden eri hahmon kohdalla.

Covenantin ja Compoundin välinen tehtävä kosahti siihen, kunnes astuin Compoundiin sisälle. Honest Dan kääntyi ykskaks hostileksi, joten ammuin tämän. Mestan perällä ei ollut yhtään panttivankia pelastettavana, eikä Compoundin porukkaa voinut edes puhua puolelleen. Covenantissakin kaikki kääntyivät minua vastaan, ja Dansekin kääntyi hostileksi. Pieni googletus, ja Power Armorin kypärän Tarketing HUD lienee syypää siihen että homma meni reisille.

Toinen bugi toisella hahmolla tapahtui Sanctuaryssa. Sisustin kämppää normaalisti, ja Trashcan Carla alkoi ampumaan minua ilman syytä, joskin tilanne normalisoitui itsestään. Sitten hostileksi kääntyi Preston, ja tämän vihoittelu ei loppunut vaikka mitä yritin tehdä asialle. Tällä hahmolla minulla ei ole Power Armoria käytössä, enkä ole tehnyt yksinkertaisesti mitään mikä kääntäisi Prestonin minua vastaan.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt
Lainaus käyttäjältä MastaKillah

Korjaakohan tämä päivitys nyt siis viimein tuon "Benevolent Leader" -trophyn? Itselläni kävi tuuri tuon trophyn kanssa (meni vain 4 tuntia), mutta moni taitaa edelleen sen kanssa tuskailla.

Uusien pelien pelaamisessa on tietenkin oma viehätyksensä, mutta juuri tuollaisten asioiden takia pelaan pelini usein "jälkijunassa" trophy guideja tsiigaillen, ettei sit tarvitsisi niin paljon tuskailla. Varsinkin suurimmissa peleissä, kuten esim. juuri Fallout 4:ssa guidet saattaa muuttua ajan ja pelaajien kokemuksien myötä paljonkin käyttäjäystävällisemmiksi.

Hankin silloin tällöin platinoita fiiliksen mukaan ja ainoastaan pieni osa peleistäni yleensäkin pääsee siihen pisteeseen. Ajatukseni trophyjen hankkimisen ja muunlaisen pelaamisen suhteen on aina ollut, että ensin nautinto ja sitten haasteet! Tosin usein ne menevät myös käsi kädessä! Trophyt tarjoavat myös mielenkiintoisia tilastotietoja, sekä avartavat pelien ymmärrystä lukuisilla eri tavoilla!! Näin en oo oikein ikinä tajunnut ihmisiä, jotka vastustavat koko trophy ajatusta niin hemmetisti.

Käyttäjän pikkis-95 kuva
pikkis-95
Lainaus käyttäjältä MastaKillah

Korjaakohan tämä päivitys nyt siis viimein tuon "Benevolent Leader" -trophyn? Itselläni kävi tuuri tuon trophyn kanssa (meni vain 4 tuntia), mutta moni taitaa edelleen sen kanssa tuskailla.

mulla taisi mennä usea tunti kauemmin mutta sieltä se platina kuitenkin tuli :D

Käyttäjän NikoDeus kuva
NikoDeus

Deleted comment