Uusi Final Fantasy XIII-2 -traileri / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi Final Fantasy XIII-2 -traileri

14.10.2011 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
13
FFXIII-2

Final Fantasy XIII-2:sta julkaistiin uusi traileri. Change the Future -traileri kestää runsaat seitsemän minuuttia ja antaa ensi makua ensi vuoden alussa Xbox 360:lle ja PS3:lle ilmestyvästä pelistä.

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän ZaleraFF kuva
ZaleraFF

selkeä day 1 -ostos! pakkohankinta

Käyttäjän Raymond kuva
Raymond

pakkohankinta julkaisupäivänä

Käyttäjän Zektoree kuva
Zektoree

Final Fantasy XIII oli kyllä sen verran hyvä, että eiköhän se ole tämäkin laitettava ostolistalle. Onneksi tulee vasta ensi vuoden puolella, alkaa nimittäin jo loppuvuoden pelitykitys hirvittämään, mistä riittääkään aikaa kaikille näille hyville peleille mitä on vielä tulossa...

Käyttäjän Valkoinenleijona kuva
Valkoinenleijona

Menee ostoon, mutta toivon että lineaarisuutta on karsittu ihan perhanasti sillä en toista FF XIII kaltaista putkijuoksua kaipaa.

Käyttäjän ZaleraFF kuva
ZaleraFF
Lainaus käyttäjältä Valkoinenleijona

Menee ostoon, mutta toivon että lineaarisuutta on karsittu ihan perhanasti sillä en toista FF XIII kaltaista putkijuoksua kaipaa.

Ei tarvitse huolestua, ei tule kuuleman mukaan olemaan samanlaista putkijuoksua...XIII oli kuitenkin varsin hyvä peli kaikinpuolin, fanit vaan ei halua eikä hyväksy isoja muutoksia.

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

vaikka ihan hyvillä mielin FFXIII läpäisinkin niin kyllä se oli loppuseltaan putkijuoksua ja vielä rajoitettua sellaista. pelaajaa kokoajan ohjattiin liikaa ja kehittyäkkään ei saanut itse vaan aina tuli seinä vastaan kun ei ollut edennyt tarinassa kohtaan X. Kyllähän kehittäjät väittävät että kaikki nuo on korjattu ja videoista kyllä saanu sellaisen kuvan että näin taitaa ollakkin. jotenkin vain tuo FF meininki ei vaan nyt nappaa enää. ehkä sitte myöhemmin ostan tämän.

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death
Lainaus käyttäjältä ZaleraFF

Lainaus käyttäjältä ValkoinenleijonaMenee ostoon, mutta toivon että lineaarisuutta on karsittu ihan perhanasti sillä en toista FF XIII kaltaista putkijuoksua kaipaa.Ei tarvitse huolestua, ei tule kuuleman mukaan olemaan samanlaista putkijuoksua...XIII oli kuitenkin varsin hyvä peli kaikinpuolin, fanit vaan ei halua eikä hyväksy isoja muutoksia.

Miten tämmöisiä muutoksia kuin lähes kaikkien japanilaisten roolipelien tavamerkkien kuten hahmonkehityksen, maailman avoimuuden, NPC hahmojen kanssa käytävät keskustelujen, kunnon sivutehtävien ja asutuskeskusten poistamisen (hahmonkehityksen lukitseminen) yleensä VOI hyväksyä?

Jos joku haluaa pelata välivideoiden täyttämiä toimintaputkia, niin ostakaa räiskintäpelejä, sillä niitä riittää ja niissä tämä ratkaisu toimii hemmetin paljon paremmin kuin Final Fantasyn kaltaisissa peleissä. Ei XIII ole huono peli, mutta JRPG-genre raiskattiin oikein perusteellisesti tunkemalla se Call of Duty & kumppanit-muottiin, ei näin, ei enää IKINÄ! Eikä roima pudotus arvosanoissa minusta mikään henkselien paukuttelun tasoinen saavutus ole vaikka ne arvosanat eivät vieläkään huonoja ole.

Itse trailerista. Omasta mielestäni Final Fantasyä on ääninäyttelyn tulemisen jälkeen vaivannut ainakin itseäni ärsyttävä ylidramaattisuus ja paatos joka trailerin perusteella on läsnä tässäkin pelissä, tosin aikaan ilman ääninäyttelyä en tahdo palata. Muuten traileri näyttää paljonkin paremmalta kuin XIII, mutta toivottavasti tuo ei ole markkinamiesten luoma harha jolla saadaan meidät muutosvastarintalaiset ostamaan peli. Ennakkotilaukseen joka tapauksessa jossain vaiheessa menee.

Käyttäjän JaniFromHell kuva
JaniFromHell

Jaa'a... Mieli tekis ottaa pelattavaksi saman tien ku julkastaan, mutta kun on tuo avovaimo, lapsi ja paska työpaikka, nii voi olla että jää kesälomahommiksi tämä. Plussana hokasin että kesken taistelun pystyy vaihtamaan ryhmän johtajaa. Toivottavasti on vaan toteutettu yhtä hyvin kuin tuo Paradigm systeemi muutenkin.

Käyttäjän Squalo FIN kuva
Squalo FIN

Näyttää hyvältä ja tarinassakin vaikuttaisi olevan hieman enemmän syvyyttä. Final Fantasy fanina varmaan tulee hankittua tämäkin peli.

Käyttäjän YritaEdes kuva
YritaEdes

Ajan kanssa kikkailua. Tässä kohtaa pitäisi varmaan huolestua, sillä haistan epäilyttävästi FFVIII tyylisen tarinan, mikä ei minun henkilökohtaisessa vaa'assani ole mitenkään hyvä asia.