Viime viikolla yllätysjulkaisun Steamissa saanut Five Nights at Freddy’s -aiheinen roolipeli FNaF World on poistettu myynnistä. Pelisarjan isä Scott Cawthon on vahvistanut asian Five Nights at Freddy’s 4:n Steam-sivuilla todeten, ettei hän ollut tyytyväinen Worldin saamaan vastaanottoon siitäkään huolimatta, että sen käyttäjäarviot Steamissa olivat ”hyvin myönteisiä”.

Poistamisen myötä Cawthon on tehnyt mahdolliseksi, että jokainen pelin Steamista ostanut käyttäjä voi pyytää siitä rahojaan takaisin olivat nämä pelanneet sitä sitten miten pitkään tahansa. Syy tähän on se, että kunhan Cawthon on hionut hieman peliään, on hän julkaisemassa sen uudelleen ilmaiseksi GameJolt-palvelun kautta.

Jo aiemmin viime viikolla Cawthon myönsi avoimesti, että hän koki julkaisseensa FNaF Worldin liian aikaisin. Miehen mukaan pelistä puuttui joukko ominaisuuksia, joita mikä tahansa muu kunnon roolipeli olisi sisältänyt. Tilanne oli erityisen kiusallinen siksi, että peliä lupailtiin alkujaan saataville vasta helmikuulle. Se ei noin muutenkaan ollut laadullisesti tosin mikään erityinen merkkiteos.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa