Uusi Five Nights at Freddy's -peli vedettiin pois myynnistä, rahat takaisin kaikille halukkaille / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi Five Nights at Freddy's -peli vedettiin pois myynnistä, rahat takaisin kaikille halukkaille

25.01.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Viime viikolla yllätysjulkaisun Steamissa saanut Five Nights at Freddy's -aiheinen roolipeli FNaF World on poistettu myynnistä. Pelisarjan isä Scott Cawthon on vahvistanut asian Five Nights at Freddy's 4:n Steam-sivuilla todeten, ettei hän ollut tyytyväinen Worldin saamaan vastaanottoon siitäkään huolimatta, että sen käyttäjäarviot Steamissa olivat "hyvin myönteisiä".

Poistamisen myötä Cawthon on tehnyt mahdolliseksi, että jokainen pelin Steamista ostanut käyttäjä voi pyytää siitä rahojaan takaisin olivat nämä pelanneet sitä sitten miten pitkään tahansa. Syy tähän on se, että kunhan Cawthon on hionut hieman peliään, on hän julkaisemassa sen uudelleen ilmaiseksi GameJolt-palvelun kautta.

Jo aiemmin viime viikolla Cawthon myönsi avoimesti, että hän koki julkaisseensa FNaF Worldin liian aikaisin. Miehen mukaan pelistä puuttui joukko ominaisuuksia, joita mikä tahansa muu kunnon roolipeli olisi sisältänyt. Tilanne oli erityisen kiusallinen siksi, että peliä lupailtiin alkujaan saataville vasta helmikuulle. Se ei noin muutenkaan ollut laadullisesti tosin mikään erityinen merkkiteos.

Lähde: Steam

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Turzka kuva
Turzka

Hautaa kaivetaan syvemmäksi

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax
Lainaus käyttäjältä Turzka

Hautaa kaivetaan syvemmäksi

En itse ole ymmärtänyt pelisarjan suosiota, mutta joka ikisessä FNAFia koskevassa jutussa on aina järkyttävästi tämän tyylisiä kommentteja. Jos ei sarja kiinnosta, niin sitten ei tarvitse kiinnostaa.

Itse en yhtään peliä ole pelannut, en omista enkä todennäköisesti tule omistamaan, mutta kyllähän näistä kuulee lähes väkisin jostain. Mitä steamin kauppasivua katsoin niin pelillä tosiaan oli se muutama tuhat pelaajaa mutta kaikki jännin asia oli tosiaan ne käyttäjäarvostelut. "Enimmäkseen myönteinen" arvostelutagi ylimpänä oli tosiaan hieman harhaanjohtava, koska suurin osa arvosteluista oli tosiaan tämän pelin nuoremman ikäryhmän "FNAF on paras 6/5" tyylisiä arvosteluja ja muutama negatiivinenkin arvostelu on tosiaan luokkaa "got this as prank", mutta seassa on ihan oikeasti pelisarjaa pelanneita henkilöitä jotka ovat kirjoittaneet romaanin pituisia arvosteluja.
http://steamcommunity.com/app/427920/reviews/

Toisinsanoen kehittäjä teki tässä kohtaa oikein, koska siinä vaiheessa kun pelin innokkaimmat fanit antavat tuollaista palautetta, on jossain kohtaa mennyt todellakin pieleen. Eikös tämä ole siis juurikin päinvastainen tilanne haudan kaivamiselle?

E: eikä näemmä tarvitsekaan ostaa. steam://install/427920 ja peli on steam kirjastossa.

Nostoja