Uusi Fortnite-kausi Zero Point on täällä! Todellisuus mullistui ennätyksellisen erikoistapahtuman jälkeen / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi Fortnite-kausi Zero Point on täällä! Todellisuus mullistui ennätyksellisen erikoistapahtuman jälkeen

2.12.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Fortnite, Zero Point, Mandalorian, Galactus, marvel, Epic Games, season 5, Fortnite Chapter 2, battle royale,

Fortniten maailma on taas uudella tapaa mullin mallin, kiitos sen tuoreen sisältökauden starttaamisen. Fortnite Chapter 2 - Season 5 starttasi virallisesti näin keskiviikkona suuren Galactus-erikoistapahtuman siivittämänä ja kantaa tuttavallisemmin nimeä Zero Point.

Uudessa kaudessa erilaiset todellisuudet kohtaavat toisensa ja tuovatkin tuoreen battle passin merkeissä muun muassa The Mandalorian-sarjan sankarit peliin. Uusi teema lisää peliin samalla suoritettavaksi joukon erilaisia sivutehtäviä, joista ansaittavilla kultaharkoille itselleen voi pestata muun muassa apureita taistelua helpottamaan.

Pelin karttaa koskevina muutoksina uusi kausi esittelee tällä kertaa muun muassa suuren aavikkoalueen ja sinne sijoittuneen Colossal Coliseum -aareenan, osittain sekä nähtäville nousseen Zero Point -ilmiön. Vehreämpiä näkymiä on odotettavissa Hunter's Havenissa, kun taas Stealthy Stronghold on aitauksinene salaperäisempi ilmiö. Lisäaseitakin on löydettävissä, kuten vaikkapa Mandalorianista tuttu tarkkuuskivääri.

Uuden kauden saapuminen toivotettiin tervetulleeksi varsin sankoin joukoin. Epic Games on ilmoittanut, että sen Marvel-teemaista Galactus-tapahtumaa seuraansi yhteensä 15,3 miljoonaa pelaajaa, mikä on uusi ennätys pelille. YouTube onkin parhaillaan täynnä tallenteita tapahtumasta.

Lähde:

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.