Uusi Ghostbusters-peli paljastui konsoleille ja pc:lle – ulos vielä tänä kesänä

Tovin aikaa sitten huhuiltu uusi Ghostbusters-peli on tosiaan tekeillä. Mitään erityisen suurta ei välttämättä kannata kuitenkaan odotella.

14.4.2016 19:21

Tänä kesänä ensi-iltansa saavan uuden Haamujengi-elokuvan kunniaksi myös aivan uusi Ghostbusters-peli on parhaillaan kehitteillä. Ainakin Amerikassa 12. heinäkuuta Activision on tuomassa saataville ihan vain Ghostbustersiksi kutsutun tuoreen peliseikkailun, joka saadaan pelattavaksi sekä PlayStation 4:lle, Xbox Onelle että pc:lle.

Epäselvää on toistaiseksi, kuka uuden Ghostbusters-pelin on kehittänyt, eikä pelistä ole noin muutenkaan yksityiskohtia juuri jaettu. Pelin yksinoikeudella paljastanut USA Today -sivusto on lähinnä varmistanut, että pelin tapahtumat sijoittuvat uuden elokuvan tapahtumien jälkeiseen aikaan ja että sen sankarit ovat täysin uusia. Ohesta löytyvän videon perusteella kohtalaisella varmuudella voitanneen sentään sanoa, että luvassa lienee hyvin yhteistyövetoista arcade-toimintaa.

Ilmeisesti myös jonkinlainen Ghostbuster: Slime City -niminen mobiilipeli on parhaillaan myös työn alla Android- ja iOS-laitteille. Ottaen huomioon, miten varovaisesti kummankin pelin julkistus on kuitenkin tapahtunut, ei Activisionilla ja kumppaneilla vaikuttaisi olevan erityisen paljoa uskoa uusiin tuotoksiinsa.

Lähde: USA Today

Lisää luettavaa