PlayStation 4:n uusi God of War -peli on luonnollisesti jo miljoonahitti. Sony on vahvistanut, että kolmen ensimmäisen päivänsä aikana peli kaupiteltiin 3,1 miljoonaa kappaletta.

Saavutus ei ole mikään mitätön Sonyn PS4-pelien historiassa. Menekillään God of War on julistettu nimittäin nopeimmin kaupaksi käyneeksi PlayStation 4:n yksinoikeuspeliksi.

Vertailukohtana mainittakoon, että Uncharted 4: A Thief’s End myi kaksi vuotta sitten ensimmäisellä viikollaan 2,7 miljoonaa kappaletta. Horizon: Zero Dawn myi vuorostaan viime vuonna kahdessa viikossa 2,6 miljoonaa kappaletta.

– Haluan henkilökohtaisesti kiittää miljoonia fanejamme ympäri maailmaa, jotka päättivät hypätä kanssamme Kratoksen uusimpaan seikkailuun. Tukenne inspiroi meitä, minkä vuoksi pyrimme venyttämään pelaamisen rajoja päivittäin. Haluan myös kiittää mahtavaa tiimiämme Santa Monica Studiolla. Intohimomme tarinankerrontaan on kiistämätöntä ja uskon, että emme tule jatkossakaan tyytymään tavanomaisiin ratkaisuihin. Kuulemme mielellämme lisää tarinoita siitä, miten fanit ovat nauttineet pelistä ja päässeet luomaan ikimuistoisia hetkiä God of Warin parissa, Sony, Santa Monica Studion johtaja Shannon Studstill kertoo.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa