Uusi God of War on tehnyt kauppansa – kyseessä PS4-historian nopeimmin myynyt yksinoikeus / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi God of War on tehnyt kauppansa – kyseessä PS4-historian nopeimmin myynyt yksinoikeus

3.05.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

PlayStation 4:n uusi God of War -peli on luonnollisesti jo miljoonahitti. Sony on vahvistanut, että kolmen ensimmäisen päivänsä aikana peli kaupiteltiin 3,1 miljoonaa kappaletta.

Saavutus ei ole mikään mitätön Sonyn PS4-pelien historiassa. Menekillään God of War on julistettu nimittäin nopeimmin kaupaksi käyneeksi PlayStation 4:n yksinoikeuspeliksi.

Vertailukohtana mainittakoon, että Uncharted 4: A Thief's End myi kaksi vuotta sitten ensimmäisellä viikollaan 2,7 miljoonaa kappaletta. Horizon: Zero Dawn myi vuorostaan viime vuonna kahdessa viikossa 2,6 miljoonaa kappaletta.

– Haluan henkilökohtaisesti kiittää miljoonia fanejamme ympäri maailmaa, jotka päättivät hypätä kanssamme Kratoksen uusimpaan seikkailuun. Tukenne inspiroi meitä, minkä vuoksi pyrimme venyttämään pelaamisen rajoja päivittäin. Haluan myös kiittää mahtavaa tiimiämme Santa Monica Studiolla. Intohimomme tarinankerrontaan on kiistämätöntä ja uskon, että emme tule jatkossakaan tyytymään tavanomaisiin ratkaisuihin. Kuulemme mielellämme lisää tarinoita siitä, miten fanit ovat nauttineet pelistä ja päässeet luomaan ikimuistoisia hetkiä God of Warin parissa, Sony, Santa Monica Studion johtaja Shannon Studstill kertoo.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ihan ansaitut myynnit. Harvoin näin viihdyttävää ja viimeisteltyä peliä tulee vastaan.

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Hämmästyttävää, miten paljon sisältöä pelissä on verrattuna muihin AAA-peleihin. Ehkä ihan Zeldan tai Horizonin tasolle ei päästä, mutta lähelle kuitenkin...

Käyttäjän Hanska kuva
Hanska

Tuli ostettua viime viikonloppuna PS4 slim 1tb. Makso 180 euroa ja tuli änäri mukana :) Käytettynä siis ostin, mutta ihan priima kuntonen. Viime jouluna oli ostettu ja muutaman tunnin pelattu. Nyt onkin sitten PC miehellä muutama yksinoikeus tahkoamatta, ku vihdoin pääsee testaileen. Kait tän God of Warin vois ens kuussa vaikka ostaa.

Käyttäjän velor85 kuva
velor85
Lainaus Sundance Kid

Hämmästyttävää, miten paljon sisältöä pelissä on verrattuna muihin AAA-peleihin. Ehkä ihan Zeldan tai Horizonin tasolle ei päästä, mutta lähelle kuitenkin...

Olen samaa mieltä että ei ihan yllä Horizon tasoa.Mutta pidin pelistä tosi paljon.Viime vuonna tuli kiinnostavampia pelejä kun tänä vuonna..