Uusi golfpeli PGA Tour 2K21 tekee tuloaan – pelaa viikonloppuna ilmaiseksi Golf Club 2019:ää / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi golfpeli PGA Tour 2K21 tekee tuloaan – pelaa viikonloppuna ilmaiseksi Golf Club 2019:ää

8.05.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Golf Club, PGA Tour, PGA Tour 2K21, golf, urheilu,

Virtuaaliset golfkentät kutsuvat puoleensa lähitulevaisuudessa taas jälleen yhdellä uudella videopelillä. Julkaisija 2K Games ja kehittäjä HB Studios ovat paljastaneet, että yhtiöillä on työn alla parhaillaan PGA Tour 2K21.

Lyhyttä teaser-videota lukuunottamatta uudesta pelistä ei vielä tiedetä hirveästi. Edes alustoja tai julkaisuajankohtaa ei ole vielä vahvistettu, mutta lisätietoja pitäisi olla saatavilla ensi viikolla 14. toukokuuta. Mitenkään uusia tallaajia yhtiöit eivät ole toki golfin saralla, sillä HB Studios tunnetaan The Golf Club -sarjasta, jonka julkaisijana on viimeisimpänä toiminut nimenomaan 2K.

Golf Clubiin liittyen nyt kelpaa myös mainita, että juurikin sarjan viimeisin osa The Golf Club 2019 viettää parhaillaan ilmaisviikonloppua Steamissa. Peliä voi siis kokeilla veloituksetta seuraavat viitisen päivää ja ostaa halutessaan 70 prosentin alennuksella.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kille kuva
Kille

En olisi ensimmäisen Golf Clubin perusteella uskonut, että tästä tulee osa 2K-sarjaa. Oli meinaan semmonen viritys hintaansa nähden, vaikka oli sillä myös puolensa. Jännästi menee nämä urheilupelit ja -sarjat nykyään. EA lopettaa, tai pistää jotain tauolle, niin 2K tulee tunkiolle.

Saapa nähdä miten jenkkifutiksen käy, nyt kun 2K alkaa sinnekin puskemaan. Vaikka 2K on koripallon jo vienyt, niin Maddenia on paha viedä EA:lta. Samoin FIFA on oma juttunsa, mutta PES pistää jatkuvasti kampoihin, vaikka ei 2K olekaan, mutta kuka tietää onko jatkossa. Konamilla kun ei tunnu olevan oikein kiinnostusta kuin pyörittää kuntosaleja.

Vielä, kun saisi lätkää, niin avot. Ei väliä onko se EA:ta, tai 2K:ta, kunhan jäkistä PC:lle.