Uusi Guitar Hero paljastui / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi Guitar Hero paljastui

12.02.2009 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
49

Activision-pomo Mike Griffith on valottanut Guitar Hero -pelien tulevaisuutta. Tänä vuonna tullaan näkemään kokonaan uusi Guitar Hero -peli, Guitar Hero Greatest Hits. Nimensä mukaisesti Greatest Hits kokoaa yksiin kansiin parhaimpia biisejä, oletettavasti aiemmista Guitar Hero -peleistä.

Griffith myös paljasti, että vuoden 2009 aikana nähdään uusi Guitar Hero DS:llä. Uudesta kannettavasta Guitar Herosta ei vielä juurikaan paljastettu tietoa, mutta sitä lienee luvassa piakkoin.

Griffith myös kertoo Guitar Hero -sarjan tavoittavan 32 miljoonaa musiikkipelaajaa, joka tekee Guitar Hero -brändistä musiikkipelien ykkösbrändin.

Griffithin paljastamien Guitar Hero -pelien lisäksi tänä vuonna tullaan näkemään myös Guitar Hero: Metallica, joka keskittyy lähinnä Metallican uraan, mutta sisältää myös kasan biisejä muilta artisteilta.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Snakeleader kuva
Snakeleader

Greatest Hits kuulostaa vähän rahastamiselta, kun ykkös Kitarasankarihan ei ole kuin PS2:lla, ja se sisälsi monia todella loistavia biisejä, niin näillä varmaan rahastetaan uusi peli aikalailla.

Käyttäjän Christopher_Bobo kuva
Christopher_Bobo

Greatest on varmaankin turha kaikille, ketkä ovat jo pelanneet aikaisempia Kitarasankareita.

Käyttäjän Ruucsa kuva
Ruucsa

Rahastuksen makua, mut kai sekin silti tulee ostettua GH3:sen seuraksi sit joskus ku on kaikki tykimmät pelit ensin hankittu.

Käyttäjän Airus kuva
Airus

Rahastusta ilmassa. Selvästi. Tietty niille jotka ei ole kaikkia pelannut tai superfaneille.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Show me the moneyyyyyyyyyy!

Käyttäjän GameAddict kuva
GameAddict

Musafriikkejä hemmotellaan.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Greatest Hits - paketti kannattaa jättää nettikaupan tuotteeksi, ladattavaksi sisällöksi peleihin GH3/GH:WT/GH:M

Käyttäjän Jonttu_ kuva
Jonttu_

Greatest Hits.... Rahastusta kuten edellä on sanottu.

GH Metallican kyllä tulen ostamaan, koko bädinä varmaankin, kun GH WT:tä en ostanut sillä biisilista oli mitä oli... >:(

Btw, kohta alkaa sota... I think...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Eikö ihmisen pahuudella ole rajaa? Parin bändi GH:n jälkeen lyödään taas "uusi" Greatest Hits. Seuraavaksi sitten Not So Great Hits. Sitten viel Rest of the shiet!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

RAHASTUSTA

Olis kiva jos lopettaisivat jokavuotisen GH:n ja tekisivät tänä vuonna justiinsa sen viimeisen ja sitten päivittäisivät sitä niin kauan kun 7. sukupolvi on elossa. Siihen sais laittaa omia biisejä (niille ei kuitenkaa kävis kuin Lips-karaokepelille).